2777
2789
عنوان

چرا میگن هر کی با قوم خودش ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 19 پست
خوب اونهایی که با خارحی ازدواج میکنن هم کلی تفاوت دارن چطور اونا میتونن کنار بیان

قطعا مثل ما نیست افکارشون ...

اینجا تو همین سایت چیزهایی میبینم و می‌شنوم که باعث تاسف هست ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

برای اینکه فرهنگها متفاوته و امکان این که به مشکل بخورن و به طلاق برسن زیاده

تو اروپا و آمریکا طلاق اونقدر زیاده که یه چیز عادی شده و شکل خانواده با اینجا خیلی فرق میکنه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تو میری نتیجه ازدواج که تو خارج میگی رو ببینی ببینی رابطشون زندگیشون با هم چطوره خوبه یا نه؟؟

اما ایران چون فرهنگ ها فرق می‌کنه از نظر فرهنگ  نوع تربیت  بهتره هم قوم و شهر خودت باشه

ولی به نظر من اینا رو میشه دور زد اونم با بلد بودن زندگی بلد بودن اینکه آدم مناسبت رو بتونی انتخاب کنی یعنی خودتو  فریب ندی هر کی رسید قربون صدقه رفت باور نکنی  بسنجی از رو تنهایی یا به بهانه شناخت برا ازدواج با چندین نفر وارد رابطه نشین که اینا تنوع طلبی و تنهایی به بار میاره

انتخاب درست یعنی معیار امگنتخاب درست فرد مناسب رو یاد بگیریم 

میبینی یکی کیلومتر هااا دورتر  پیدا کنی که خوشبختت کنه اما همسایه دیوار به دیوار و فامیلت این مدلی درکت نکنه

درک شعور ادب وقار معرفت پشت و حامی بودن فرد مهمه

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
محض اطلاعت ایران بدتره

چی بدتره طلاق؟یا خانواده؟

ایران تو این چند ساله یه مقدار طلاق زیاد شده اون هم دقیقا بیشتر به خاطر همین اختلاف فرهنگی هستش  دختر و پسر بیرون با هم آشنا میشن و گاهی بدون در نطر گرفتن تفاوت‌های فرهنگی  و تفاوت شدید خانواده ها با هم ازدواج میکنن اما بازهم به کشورهای اروپایی و آمریکایی نمیرسه

کشورهای اروپایی و آمریکایی  به دلیل طلاقهای زیاد.  زندگی دو نفره حتی تک نفره  به شدت زیاده  مثلا مادر و فرزند یا فقط پدر و فرزند جدیداً هم مد شده مرد با مرد یا زن با زن ازدواج میکن و  همین موضوع باعث شده تعریف خانواده رو تغییر بدن در صورتی که  تعریف خانواده یعنی متشکل از پدر و مادر و فرزندان و گاهی پدر بزرگ و مادر بزرگ 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست