2777
2789

تو اروپا و آمریکا همه ملیت ها با هم زندگی میکنن آسیایی با سفید پوست ازدواج میکنه سیاهپوست با روس و.....

ولی اینجا میگن فارس و کورد و تورک با خودشون وصلت کنن چرا اخهه؟

تازه ما همه تو یه کشوریم کلی وجه اشتراک داریم اونایی که ملیت و رنگ و مذهبشون فرق داره راحت ازدواج کردن و خوشبختن ولی اینجا میگن نمیشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون اینجا فرهنگ ها متفاوت هست عقاید و نظرات و حتی خرافاتهای خاص دارن هر قومیتی ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چون اینجا قومیت های مختلف همدیگه رو تیکه پاره می کنن حتی تو این سایت چه برسه به دنیای واقعی 

البته من تورکم با کورد ازدواج کردم

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

اونا هم ترجیح میدن با هم نژاد و هم فرهنگ خودشون ازدواج کنن و اولویت با مشابه ترینه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

چون اونا انقد فاصله بین ملیتشون زیاده که هیچ اشتراکی ندارن توی سنت ها 

اما ماها از یه ملیتیم و با سنتای مختلف و این درگیری درست میکنه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

چون رسوم و فرهنگ هر قومی با فوم دیکه فرق داره ـهمینجا خیلی ها میان میگن تو عقد خونواده زن داداشم  این رسمو ندارن داداشم اذیت شد  خانواده شوهرم رسم یلدایی ولنتاین و.. ندارن من دلم شکسته. خیلی قومیت ها خیلی رسم هارو ندارن. خیلی قومیت  ها هم همه رسمها  یاید مو به مو اجرا بشه هر چند به غلط 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!