2777
2789

اینه که من الان در آستانه پنیک شدنم اونم بخاطر چی بخاطر اینکه میخوام زنگ بزنم به یکی تسلیت بگم😆

باورتون میشه سرچ کردم ببینم چی بگم🤣آخرشم میدونم تپق میزنم😅

کیا مثل منن توروخدا بگین که تنها نیستم🥲😅

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

منم مث تو 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا کار سختیه😅

اره میدونم 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

من ولی نمی‌دونستم برا چیه ؟الان فهمیدم مال درونگراییمه 

چندوفت پیش میخواستم به داییم زنگ بزنم حالشوبپرسم ازاسترس مردم 😂

نمی‌دونم چرا مامانم درکم نمیکنه هی میگه زنگ بزن

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

این درونگرایی نیست شما اضطراب اجتماعی داری

منم درونگرام اما تماسی که لازمرو انجام میدم ارتباطات خوبمو دارم ولی متاسفانه تو جامعه افسردگی و اضطراب و خجالتی بودنو به درونگرا بودن ربط میدن

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
این درونگرایی نیست شما اضطراب اجتماعی داریمنم درونگرام اما تماسی که لازمرو انجام میدم ارتباطات خوبمو ...

آره اینم دارم دکتر روانپزشکم گفت🥲مجموعه ای از مشکلاتم من😅

من ولی نمی‌دونستم برا چیه ؟الان فهمیدم مال درونگراییمه چندوفت پیش میخواستم به داییم زنگ بزنم حالشوبپ ...

واقعا هیچکی درک نمیکنه چه کار سختیه برامون

آره اینم دارم دکتر روانپزشکم گفت🥲مجموعه ای از مشکلاتم من😅

درست میشه رو خودت کار کنی

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
این دیگه ربطی به درون گرایی نداره شما اظطراب اجتماعی دارین

اینم دارم میدونم روانپزشکم بهش اشاره کرد؛یه مدت حتی خونه بابامم نمیتونستم برم🥲