2777
2789
عنوان

طلاق بخاطر پول و زبان تلللخ

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 47 پست
منم متاسف شدم به خاطر فرهنگ خونوادت  و یا شاید فامیلتون     با مادرش صحبت کردی ...

مادرش هم بارها بابت چرت و پرت هلی پسرشون از من عذرخواهی کرده اونم میترسه ازش که حرفی بزنه بهش 

من عقدهستم فعلن 

برو‌با یه مشاور صحبت کن  اون بهترین راهکار ها رو بهت میده  

از این زاویه نمیشه نگاه کرد خیلیا عقد بودن رابطه عالی تو زندگی چشم نداشتن همو‌ببینن بعضیا مثل من دوران عقد و نامزدیشون سیاه ترین دوران بوده و بعد از ازدواج نه فورا ولی خوب شدن  

من خودم بعد سه سال زندگیم خوب شد   ولی سختی داره  هر زندگی هر چقدرم ظاهر زندگی اوکی باشه درونش هی مشکل هست  

حتما پیش مشاور برو شاید دیدت رو باز کرد  که بتونی سمت خودت جذبش کنی    

یا بتونی برای هر مشکل راه حل پیدا کنی   

موفق باشی 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عقدهستم فعلن 

وااااااااااااااااااای عقد؟؟؟ یااااعلی... ولش کن بابا.. بعد عروسی چی میشه؟ ینی حالا عقدین و گل و بلبل.... 

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass

[QUOTE=52494565]وااااااااااااااااااای عقد؟؟؟ یااااعلی... ولش کن بابا.. بعد عروسی چی میشه؟ ینی حالا عقدین و گل و بلبل ...[QUOT

غیر از عش و صعف مادرم از سنم میترسم که بعذش تنونم یه ادم مناسب رو پیدا کنم

به نظر من الانم دیر نیست . تا جایی ک میتونی بجنگ واسه زندگیت . زود تسلیم نشو . از الانش ک عقدی هی میگه من نمیتونم خرجتو بدم بعدا ک رفتین تو ی خونه پس میخواد چیکار کنه ؟ 

سعی کن با هر ترفندی ک میتونی تغیرش بدی شوهرتو شاید پروسه سخت و زمان بری باشه ولی امکان پذیر هست  . اگر نشد و واقعا تغیر ناپذیر نیست اون موقع یه فکر اساسی تر کن 

من عقدهستم فعلن 

تو رو خدا تا عقدی یه فکری بکن.نترس مامانت بعدش اروم میشه .حتی اگه روزی ده بار کتکت بزنه زجرش کمتره تا همچین مردی.یه کاری کن مامانت اینام اون روشو ببینن

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
  من الان سی و چهار سالمه میترسم از جدایی ...میگم اگه جدا بشم توی این سن دوباره بخوام ازد ...

تنهایی شرف داره به بودن با این ادم و هر روز زخم زبوناشو تحمل کنی و هی بریزی تو خودتو پیر بشی.ی کار پیدا کن واسه خودت مستقل باش 

[QUOTE=52494565]وااااااااااااااااااای عقد؟؟؟ یااااعلی... ولش کن بابا.. بعد عروسی چی میشه؟ ینی حالا ع ...

نکنی.بهتر از این وضعه اخه.فقط شوهر باشه؟هر چی شد؟

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
من عقدهستم فعلن 

خانمی بیشتر دعا کن از خداوند کمک بخواه تا امداد خداوند شامل حالتون بشه برای ساختن زندگیتون تلاش کنین کاری نکنین بعدا پشیمون بشین یا دشمن شاد بشین 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

دعای هرکسی رفته رفته مستجاب میسه شب یواش یواش صبح میشه صبر کنین به راهگشایی خداوند که خداوند با صابران هست و پاداش عظیمی در انتظارشون هست

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹