2777
2789
عنوان

طلاق بخاطر پول و زبان تلللخ

612 بازدید | 47 پست

از شوهرم دارم کم کم متفر میشم اگه دست خودم بود طلاق میگرفتم اما میدونی اوضاع خونوادم خ‌وب نیس و بعد طلاق اذیتم میکنند ..هیچ کدوم از خونوادم نمیدونند که شوهر من  چندین بار جدی به من گفته من خرج تو رو نمیتونم بدم و من به فکر درامد برا خودم باید باشم ..تا حالا هم نه پارکی نه تفریحی نه مسافرتی هیچی نداشتیم تا سر کوچه ام درست و حسابی نرفتیم ....زباااااااااان تلخش اتیشم میزنه و وقتی بیرون میرم یا هر کسی که باشم حتی اگه تنها باشم میگه رفتی ولگردی ....هیچ حرف مشترکی نداریم بزنیم...پر از عقده اس ....با همه بد هست و همه رو به فحش میکشه به مادرش هم میگه بشکه ..به باباش اسم دهات باباش رو میگه ....من میدونم ازدواج باهاش جز غذاب چیزی نداره اما توی فرهنگ خانوادگی ما طلاق مساوی مرگ هست یه بار به مادرم گفتم تا یه هفته خودش رو زده بود به مریضی و غش و منو نفرین میکرد که پست سرش حرف دراوردم ....خلاصه اینکه خوشبحال مجردا. و خوشبحال کسایی که تو زندگی موقع طلاق حامی دارند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و خوش بحال اونایی که زندگیه خوب و سالمی دارن

عزیزم مهریه تنها راهته بذارش اجرا بعد هم یه شغل مناسب پیدا کن و مشغول شو تا لا اقل یه خونه بتونی برای خودت بخری

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

عقدی??? به امید چی میخوای با این ادم بمونی? خونواده ات از الان اینجورین بعد از ازدواج هم حمایتت نخواهند کرد تو میمونی و این شوهر۰ پس به فکر چاره باش

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

قبل ازدواج نفهمیدی چطور ادمیه؟

دنبال یه کار باش برای خودت

وقتی استقلال مالی داشته باشی حتی نخای هم باهاش زندگی کنی محتاج پدر مادر نیستی که بهت سرکوفت بزنن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه