2777
2789

من چند روزه بدجور مریض شدم 

همه بدنم استخونام کل بدنم درد میکنه و گرفته حتی وقتی سرفه میکنم بدنم درد میگیره 

سرفه میکنم شدید گلوم چرک کرده  اصلا همش درازم جون ندارم که راه برم 

بعد من با همین حالم دیشب گف شام درست کن هیچی نگفتم حتی نگفتم نمیتونم برو بگیر یا خودت درست کن پاشدم درست کردم خودشم خوابید یک کمکی نکرد با اینکه تعطیل بود اصلا سرکار نرفته بود که بگیم خسته بوده 

امروزم تعطیل بود من از خواب پاشدم همینطور دراز بودم رفت غذا گرم کرد خورد وقتی خودش خورد غذاشو تازه به من میگه نمیخوای‌ منم بهم برخورد میدونه بدن دردم انقد حالم بده نیومد جای من حداقل بشینه بگه بیا ناهار بخوریم انگار من اصلا براش مهم نیستم 

من میخواستم ببینم چقد براش مهمم نگفتم دارویی چیزی برام بگیر میخواستم ببینم خودش به فکرم هست اصلا یا نه اصلا یک کلامم نگفته میخوای دارو برات بگیرم خوب شی یا ببرمت دکتر 

دیگ حالم ازین زندگی‌بهم میخوره 

بهش میگم حالم خیلی بده همه جام درد میکنه هیچی نمیگه حتی یک کلام نمیگه ایشالاه خوب شی 

چقد من بدبختم دیگ 🥲

تصمیم گرفتم دیگ منم به خودم فک کنم ازش هیچ توقعی هم نداتشه باشم خودم بدرد خودم بخورم 

i عشق آرمان مامانه رومیسا 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا شوهر رو موقع بیماری زنش باید شناخت

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

شوهر من اشپزی بلد نبست ولی خز  لحاظ دارو گرفتن و ابمیوه دمنوش چایی واینکه بگه بریم دکتر کم نمیزاره    سوپ اینجور چیزا رو هم هی میپرسه چی بریزم چکار کنم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

این که خودت به فکر خودت باشی که کاملا درسته . ‌ولی اینم بدون که اکثر مردها در ابتدای ازدواج خیلی چیزها نمیدونن .  

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

نه ازش هی توقع کن تا یاد بگیره مردا تو باغ نیستن باید یادشون بدی.

مثلا بگی اخ کمرم خیلی گرفته بیا ماساژ بده

چمی دونم

گلوم خیلی میسوزه چی بخورم بهتر بشه؟

ادای ادمای مستقلو قوی رو در نیار چون دو روز دیگه مریضی شدیدترم بگیری دیگه اهمیت نمیده چون میگه خودت ک بلدی پاشو کاراتو بکن

هی ازش دارو طلب کن دستمالی ببند به پیشونیتو 😅

چرا صبر میکنی همه چیزو خودش بگه وقتی نمیگه...هر درخواستی داری مستقیم بگو....

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

فقط جملات آخرتهمونا رو تا ابد داشته باش

نه اصلا 

ادم هرچقدرم خودش از پس خودش بر بیاد باید جلوی شوهرش تو بعضی موارد خودشو نیازمند نشون بده

دیدم ک میگم 

زنی ک همه ی خریدای خونه رو میکنه و بقیه کارا رو ب مرور مرد ازش متوقع میشه و تو کارای خونه و بیرون تنهاش میذارع موقع مریضی هم همینه 

درمورد عنوان تاپیکت که پرسیدی شوهرای شما هم اینجوری هستن یا نه.. من توی مردای اطرافم دو مدل دیدم یکی خییلی سر سفره به زنشون بها میدن و همش تعارف همسرشون میکنن اماااا.. تحت هر شرایطی باید زنشون براشون غذا درست کنه و خیلی هم سر همسرشون منت میذارن که من به فکرتم.. دوتا مرد که این مدلی هستن توی فامیل مون داریم که من میگم تعارف و عشق بازیشون بخوره تو سرشون بس که منت میذارن

یه مدل دیگه هم شوهر خودمه یه وقتایی می بینی یواشکی غذا گرم کرده داره تو آشپزخونه میخوره منو صدا نکرده اما حتی یکبار هم بخاطر غذا درست نکردن با من بحث نکرده میشه گفته بیشتر مواقع بخاطر مریضی بارداری زایمان بچه داری و....

آشپزی نکردم یا غذا میگیره میاره یا خودش درست میکنه ولی با این همه من وقتایی که می بینم تنهایی غذا میخوره حرصم میگیره و حرف بارش میکنم یا مریض باشم نیاد احوالمو بپرسه ناراحت میشم

بنظرم مردا از روی عادت رفتار میکنن از همون اول مثلا عادت کنن وقتایی که مریضین تحت هیچ شرایطی از خودتون نگذرین بگین حاضری بخوره یا غذا درست کنه..  تا مریضی تون رو جدی بگیره.. من بخدا نی نی سایت دیدم آقا با خانمش که شکم نه ماهه داره دعوا گرفته که چرا غذا حاضر نیست