2777
2789
عنوان

راحب خواستگار لطفااا بیاید

79 بازدید | 9 پست

قیل عید یه خواستگار داشتم که با خانواده صحبت کرده بودن و نظر خواسته بودن برای خواستگاری رسمی و اشنایی

شرایط خوبی برای اشنایی داشتن منم نظر مثبتمو به خانوادم اعلام کردم ولی چندین روز خبری نگرفتن واقعا حس خجالت دارم پیش خانوادم اینکه من هول بودم جواب دادم حس سرشکستگی دارم اونا هنوز زنگ نزدن برا جواب گرفتن

بحث شوهر کردن یا چیز دیگه نیست بحث اینکه ک غرورمو شکسته میدونم

نظر شما چی سفت و سخت بودن حدووای ۲۸ ام اعلام کردن

کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶‍♀️

منم یه خواستگار داشتم تو دانشگاه خواهرش بهم دوبار گفت به مامانم اینا گفتم 

گفتن عکس پسر رو ببینیم پیام دادم گفتم عکسشو بفرسته 

جواب نداد 

انقد بدم اومدددد.

یبار دیگه بهم بگه بهش محل نمیدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید منصرف شدن

خودمم همین حدس رو میزنم ولی کارشون زشت نیست این مدل یهویی غیب شدن؟برام مهم نیست بیشتر حس اینکه غرورمو شکستم اذیتم میکنه الان حتی چن روز دیگم جواب بخوان من من منفیم

منم یه خواستگار داشتم تو دانشگاه خواهرش بهم دوبار گفت به مامانم اینا گفتم گفتن عکس پسر رو ببینیم پیا ...

وایی حسش خیلی بده من سنی ندارم که بگم خواستگارم از قبل داشتم فقط خواستم اشنا شیم ولی حس خیلی مزخرفی بهم دادت کمبود اعتماد بنفس گرفتم 🤦‍♀️

منم یه خواستگار داشتم تو دانشگاه خواهرش بهم دوبار گفت به مامانم اینا گفتم گفتن عکس پسر رو ببینیم پیا ...

اشتباه نکن و الکی لجبازی نکن شاید خواهرش خیلی ازت خوشش اومده بود و تازه خواست با برادره در میون بذاره و اونم یکم فرصت خواسته تا تصمیم بگیره و این عادیه 

سخت نگیر مهم نیست

خجالت میکشم راستش من همیشه نظرم برا بقی منفی بود سفت و سخت ولی این یکیو اجازه دادم ک پیش خانواده ام اینجوری شد 🤦‍♀️

اشتباه نکن و الکی لجبازی نکن شاید خواهرش خیلی ازت خوشش اومده بود و تازه خواست با برادره در میون بذار ...

داداسش عکسمو دید بعد ابجیه گفت 

من گفتم فلن قصد ندارم 

دوباره قبل عید زنگ زد گفت عزیزم الان پیش داداشمم گفتم یبار دیگه بگمت 

منم ب مامانم گفتم ولی عکس داداشه رو نفرستاد 

به خودمم تو دانشگاه نشون داد 

اینم بگم خواهرش سنش بالاس ۴۰ سالشه ولی همکلاسیم

منم ۲۰ سالمع