2777
2789
عنوان

من هم یه روزی مادر شوهر میشم شما چی

153 بازدید | 29 پست

دوست دارم پسرم خوش باشه

خوشبخت

همسرش و بچه هاشو دوست داشته باشه 

و برعکس

من ک تک‌پسر دارم

ولی از مادرشوهرم چیزی جز تبعیض و حسادت ندیدم ، درمقابل خودش و دخترش و مقایسه اش

اینقدر کدورت دارم ازش ک دوست دارم ندارم ، خودمم اینقدر اه و ناله پشتم باشه

یعنی چرا مادر دختر ها دوست دارن دختر هاشون خوششون باشه ولی پسر دارها نمیخوان دختر مردم هم خوش باشه ؟

همیشه خوش لباس باش . 

من ک واسه مادر شدن امید ندارم چ برسه ب مادرشوهر شدن 👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯

۳۵سالمه و مجرد 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه مادرشوهر میشم و تک دختر عزیزم عمه میشه 😭😂،والا منم به زجر عروس راضی نیستم،قطعا به اندازه ی یک تار موی دخترمم دوستش نخواهم داشت ولی حسودی هم نمیکنم

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

شااااایددد مادرزن بشم 😒😒😒 البته هنوز بچه ندارم شوهرم فقط دختر میخواد از الان داره رویا بافی میکنه که شوهرش نمیدم مال خودمه😐😒 

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

میگم شما ک این همه زحمت کشیدی این پسرو بزرگ میکنی ب هزار بدبختی توی این اوضاع و....

فردا روز این پسر کوچیکترین خریدی واستون بکنه ی سفر کوتاه شمارو ببره بعد عروستون بگه وای شوهرم واسی مادرش ی چیزی خرید دلت نمیگیره؟

چطوریه ک اینجا نصف تاپیکا همینه شوهرش واسی مادرش ی برنج خریده بعد طرف داره سکته میکنه!!!

آقا هستم

من هم مادرشوهر میشم 

دوست دارم پسرم با ملکه اش خوش باشه حتی اگر سال به سال منو نبینه فقط خوشبخت و شاد باشه کافیه برام 

از همون نوزادی هم مستقل بودن رو یادش دادم بهش محبت کردم و یاد دادم چطور باید با همسرش رفتار کنه ...

امیدوارم روزگاری به کارش بیاد

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منم یه مادرشوهر میشم و تک دختر عزیزم عمه میشه 😭😂،والا منم به زجر عروس راضی نیستم،قطعا به اندازه ی ...

چرا ؟ اندازه دخترت نمیخوای

خوب همین میشه دیگه 

میشه اوضاع ما

خواهر شوهر من برای مادرش هیچ ماری نمیکنه 

تمام کار ها و مسیولیت ها روی دوش ماست ولی ما رو نمیخواد . مگه بدی کردیم بهش

همیشه خوش لباس باش . 
میگم شما ک این همه زحمت کشیدی این پسرو بزرگ میکنی ب هزار بدبختی توی این اوضاع و....فردا روز این پسر ...

من با پسرم مسافرت نمیرم با احترام اون ازدواج کرده مستقل شده و نفر اول زندگیش همسرش هست الان که بچه است تا وقتی پیشم باشه با هم همه جا میریم و کیف میکنیم 

اصلا هم نمیخوام برای من یک شاخه گل بخره انتظار ندارم 

استقلال مهم ترین اصل وجود یک آدم هست و بلوغ فکری ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چرا ؟ اندازه دخترت نمیخوایخوب همین میشه دیگه میشه اوضاع ماخواهر شوهر من برای مادرش هیچ ماری نمیکنه ت ...

ببین دخترمو من زاییدم و بزرگش کردم،عروسم رو نه،خداشاهده اگر پسرم در آینده کل دنیا رو به پاش بریزه یه ذره هم ناراحت نمیشم،شوهرشه حقشه،ولی محبت بین عروس و دختر نمیشه یکسان باشه،عروس هم عوضش از خانواده خودش محبت میبینه،ازش متنفر نیستم دوسش دارم بهش احترام میزارم ولی خب دخترم بند جیگرمه خدایی،

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

مادرشوهرا اکثرا همینن 

شایدم نمیخوان بدجنسی کنن به هر حال هر کسی دخترخودشو از دختر مردم بیشتر دوست داره

اما من به شخصه همه چی رو دایورت می کنم به چپ برای این که بتونم آرامش داشته باشم . من مسئول آرامش خودم هستم نه دیگران

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
میگم شما ک این همه زحمت کشیدی این پسرو بزرگ میکنی ب هزار بدبختی توی این اوضاع و....فردا روز این پسر ...

نه ما از اینکه شوهرمون ب مادرش خدمت کنه و خوش باشه ناراحت نمیشیم

از این ناراحتیم ک وقتی ما خوشیم وقتی پولی داریم 

اون ها حسادت میکنند

دوست دارن قفط دخترشون خوش باشه و .....

مگه پسر و عروس 

چ فرقی دارن با دختر و داماد

تازه برای دختر و ذاماد حاضرن همه ماری بکنند ولی ب پسر و عروس ک میرسه هیچی 

همیشه خوش لباس باش .