2777
2789
عنوان

ازم بچه میخاد

273 بازدید | 14 پست

یکسال نشده ازدواج کردیم سن شوهرم بالاس اطرافیانمون همش میگن خودشم دوس داره ولی من میترسم نمیدونم چیکار کنم

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

مگه چقده سنش؟ خودت چند سالته؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه از سن شوهر من که چهل سالشه که بیشتر نیست..ازمن بچه ننه اس..گفتم تا درست نشی خبری نیست

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

مگه چقده سنش؟ خودت چند سالته؟

خودم ۲۴اون ۳۴

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

تا خودت آماده نشدی بچه نیار

اره دیگه بچه همه سختیاش به عهده مادره 

خودم ۲۴اون ۳۴

اگر ازش کامل مطمعنی و امتحانشو پس دادهو از نظر مالی اطمینان داری  پس به ارزوش که پدر بودنه برسون

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اگر ازش کامل مطمعنی و امتحانشو پس دادهو از نظر مالی اطمینان داری پس به ارزوش که پدر بودنه برسون

از همه لحاظ اوکیه خودم میترسم و احساس امادگی ندارم‌نمیدونم چطوری حسمو بهت بگم انگار که میترسم نتونم ازش نگهداری کنم یا همش حس میکنم ضعیفم😢

سنتون بالا نیست و این چیزا رو باید قبل ازدواج درموردش فکر میکردین‌. نه الان

راجبش حرف زدیم از اولم میگفت زود بچه بیاریم من فکر میکردم میتونم راضیش کنم ولی نمیشه هرچند وقت یبار میزنه ب سرش

از همه لحاظ اوکیه خودم میترسم و احساس امادگی ندارم‌نمیدونم چطوری حسمو بهت بگم انگار که میترسم نتونم ...

. پس به همسرت یکو فرصت میخوام. من هنوز امادگی مادر شدن ندارم ـدیر نیست برای بچه دار شدن 

آمادگی شما هم خیلی مهمه خانم و اینکه از شوهرتون مطمئن شین چون اون بچه وقتی به دنیا بیاد مسؤولیت همه ...

اره دقیقن هیچکس منم نمیفهمه حتی شوهرم بهم انگ میزنه میکه ت مریضی افسرده ای ناشکری همچی داری همش ناله میکنی چجوری بچه بیارم 😢

اره دقیقن هیچکس منم نمیفهمه حتی شوهرم بهم انگ میزنه میکه ت مریضی افسرده ای ناشکری همچی داری همش ناله ...

معذرت میخام خانم قصد نداشتم ناراحتتون کنم 

بهتون حق میدم واقعا سخته