2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بالاست یکی به دروغ می‌گفت وزارت کاره

عزیزم تو فکر میکنی چقدره حقوقش😑

پدر خودم تو نیروی انتظامی 

نزول خور تر از نیرو انتظامی هیچ جا نیست

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

بستگی به درجه شون داره..یکی هست ستوانه حقوقش فک‌کنم حدود۱۳ـ۱۵

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

عزیزم تو فکر میکنی چقدره حقوقش😑پدر خودم تو نیروی انتظامی نزول خور تر از نیرو انتظامی هیچ جا نیست

آخه ماشین شاسی بلند داشت بعد میگه وزارت کاره ارثی هم نداشت بگم ارثه

آخه ماشین شاسی بلند داشت بعد میگه وزارت کاره ارثی هم نداشت بگم ارثه

حتما یه شغل دیگه ایی هم داره وگرنه حقوق ناخالص نیروی انتظامی ۱۸ تومنه با کلی قصد و مالیات و همش ۱۰ تومن براش میمونه 

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

یعنی پول نزول میده؟🤦‍♀️

منظورم اینه که مثلا تو میری ۵۰ تومن وام میگیری بعد همون وام رو ۱۰۰ تومن میکشن روش و ازت میگیرن اگه نزول نیست پس چیه

عزیزم تو فکر میکنی چقدره حقوقش😑پدر خودم تو نیروی انتظامی نزول خور تر از نیرو انتظامی هیچ جا نیست

یه سوالم داشتم میشه از پدرتون بپرسید؟

من داداشم چشمش ضعیفه خیلی بعد سوالم اینه اگه معافیت پزشکی چشم بگیریم خوبه؟بعدا میتونه جایی استخدام بشه؟

شغلای نظامی خیلی علاقه داره من گفتم چشمش عمل کنیم میتونه استخدام شه؟

کمرش اگه عمل کنیم هم رد میشه؟

ممنون🙏

یه سوالم داشتم میشه از پدرتون بپرسید؟من داداشم چشمش ضعیفه خیلی بعد سوالم اینه اگه معافیت پزشکی چشم ب ...

بابام میگه که قبول میکنن عمل کنی

کمرش هم عمل بشه مشکلی نداره