یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ' هیچکس نمیداند که برایش چه قرةالعین هایی پنهان کردهایم... [قرةالعین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و میچکد.] 🌸
آخه ماشین شاسی بلند داشت بعد میگه وزارت کاره ارثی هم نداشت بگم ارثه
حتما یه شغل دیگه ایی هم داره وگرنه حقوق ناخالص نیروی انتظامی ۱۸ تومنه با کلی قصد و مالیات و همش ۱۰ تومن براش میمونه
'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ' هیچکس نمیداند که برایش چه قرةالعین هایی پنهان کردهایم... [قرةالعین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و میچکد.] 🌸
منظورم اینه که مثلا تو میری ۵۰ تومن وام میگیری بعد همون وام رو ۱۰۰ تومن میکشن روش و ازت میگیرن اگه نزول نیست پس چیه
یه سوالم داشتم میشه از پدرتون بپرسید؟من داداشم چشمش ضعیفه خیلی بعد سوالم اینه اگه معافیت پزشکی چشم ب ...
بابام میگه که قبول میکنن عمل کنی
کمرش هم عمل بشه مشکلی نداره