2777
2789
عنوان

روز اول دانشگاه کمکک

176 بازدید | 25 پست

بچه ها فردا روز اول دانشگاهمه چون ورودیه بهمنم

من خیلییی با مقنعه مشکل دارم  پوشیدنش خیلی ساخته برای من😭😂

میشه شال پوشید چون دانشگاه ازاده از طرف دیگه امروز کل یوتیوبو زیرو رو کردم در مورد دانشگاه تو همه ی کلیپا بلااستثنا

دانشجوها مقنعه داشتن🥲

و یه سوال که دارم اگه کسی میدونه  

ورودی های بهمن همه ی مطالب از اول براشون تدریس میشه و هممون جدیدیم درسته 

مثل اونایی که از مهر شروع کردن نیستیم مثلا بریم تو یه کلاس با اونا؟

و اینکه من رشتم مکانیکیه احتمالش هست دختر تو کلاسمون نباشه شهرمونم زیاد بزرگ نیست..

سکته میکنم همونجا اگه هیچ دختری تو کلاسم نباشه😭🤣

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد؟باید به چپت باشد و کاریت نباشد ...!

وردی بهمن چرا کلاساش از فروردین شروع میشه؟کی میخاین تموم کنین درسارو؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقنعه بزن ...زمون ما روسری فقط خیلی باحجلب ها چادری هاداشتن بقیه مقنعه .... 

استرسنگیر هفته اول کاملا عادی میشه برات

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
آره بابا میشه من سراسری هم بودم می‌شد اونم تازه ۱۰ سال پیش، چه برسه به الان

مرسییییی

شال خیلی خیطه نپوشیا حتی اگه حجاب استایلی نپوش واسه دانشگاه.

مکانیک معمولا دختراشون کم هستن در حد یکی دوتا هرورودی.

دانشگاهازاد فقط اسمش ازاده وگرنه اونجور ک فک میکنی نیست!

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

حالا روز اولی یه مقنعه بپوش ببین اگه بقیه شال پوشیدن اون وقت شال بپوش😅

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

مقنعه بزن ...زمون ما روسری فقط خیلی باحجلب ها چادری هاداشتن بقیه مقنعه .... استرسنگیر هفته اول کاملا ...

ممنون عزیزم 🩷🩷

در مورد مقنعه بعضیا دارن بعضیام نه ولی چون عموما جو رسمی هستش معمولا همه میپوشن

در مورد ترم و درس و و اینا هیچ ربطی نداره یه عده از درسات قطعا میفتی با ترم قدیمی ها

در مورد کلاس مخلوط هم احتمال اینکه دختر باشه هست 

وردی بهمن چرا کلاساش از فروردین شروع میشه؟کی میخاین تموم کنین درسارو؟

خودمم نمیدونم واقعا 

وقتیم نیست..

خودمم نمیدونم واقعا وقتیم نیست..

قرارها پاره شین با جبرانی ها😅😁

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ورودی بهمنی بعد اولین جلسه تون فردا هست؟چه دانشگاه بی نظمی؟پس‌بهمن و اسفند چی؟جات بودم انصراف میدادم ...

جوابارو خیلی دیر دادن اواسط خود بهمن جوابا اومد تا ثبت نام کنیم دیگه شد فروردین و تعطیلات عید