2777
2789
عنوان

ازازیل رو نگاه میکنید 😵🥶

174 بازدید | 21 پست

مگه نمیگن اجنه نمیتونن خودشون رو نشون بدن فقط انگار میرن تو بدن افراد پس رویا چرا صداش از رو گوشی امیر پاک شده بود انگار جنی چیزی بوده 

تو قسمتای اول هم یه زن با لباس سیاه اشاره کرد یکی خفه شد

یا ادم هایی که جن میکشه🫠 چرا اینطوریه مگ نمیگن تا جن رو خودت به درونت راه ندی نمیتونه اسیب بزنه به چیزی

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا   

من ازازیل رو ندیدم ولی برنامه محفل یه قسمتش یه دختر بچه بود که شبا تو خواب جیغ میزد ،بعدها که چند تا سوره حفظ کرد حالش خوب شد

یکی از مجری های برنامه گفت اجنه میتونن آسیب بزنن

میگفت قرآن بخونید ،خودتون تو خونه اذان بگین

مثلا قبل نماز

چرت بود دیگه ندیدم

من فقط میخوام ببینم اخرش چی میشه

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
قسمت ۱۲ هم اومد؟من عاشق این فیلم شدم یعنی عین واقعیته

اره دیشب اومد

یا خدا من ازازیل رو ندیدم ولی برنامه محفل یه قسمتش یه دختر بچه بود که شبا تو خواب جیغ میزد ،بعدها ...

عه😧

ببین یادم باشه بیام تاپیکت ازت بپرسم تهشو 🩷

باشه🥲😂تا اون موقع جنی نشده باشم

با بسم الله فیلم رو شروع کن 😂

حس میکنم همه جنی اند😂

تا اینجا که انگار منشا شوکاست ، یه کسی یا یه جنی هست که داره ازش انتقام میگیره