2777
2789
عنوان

عمل بینی دو سه ماه مونده به عقد🤔

420 بازدید | 52 پست

موندم چیکار کنم😭😭

اینقدر این دست اون دست کردم که افتاد دقیقا قبل مراسم 

از طرفی میدونم اگر عمل نکنم دیگ معلوم نیست بعد عقد شرایط اش پیش بیاد که عمل کنم یا نه

بنظرتون چیکار کنم 

دماغ عملیا نظر بدید لطفا 

بینی تون بعد ۲  یا ۳ ماه از عمل چجوری بود؟قابل تحمل بود؟

بینی ام گوشتیه

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بینیم استخونی بود ولی با اینحال بعد شیش ماه خوب شده بود

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
چرا میخوای عمل کنی

چون خیلی زیباتر میشم😭😂😂 

نیم رخ اش رو دوست ندارم اصلا 

تمام رخ با اینکه گوشتیه ولی اوکیه سر بالا هست اما نیم رخ اصلا خوب نییس

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

بله خیلی عالیه 

اگرچه ورم داره و نمیتونم لمس کنم بینی م رو خیلی، ولی در کل خوبه

سه ماهه عمل کردم

کسیو میشناسم دقیقن دو ماه بعد از عملش عروسی ش بود

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
من بینیم استخونی بود ولی با اینحال بعد شیش ماه خوب شده بود

۶ ماه اوکیه 

بعد ۲ ۳ ماه چطور بود؟

اگه گوشتیه که حداقل تا یه سال ورم داره

درصمن تا دو سه ماهم باید چسب بزنی

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

چون خیلی زیباتر میشم😭😂😂 نیم رخ اش رو دوست ندارم اصلا تمام رخ با اینکه گوشتیه ولی اوکیه سر بالا هس ...

ببین الان نامزد داری اون هم همینطوری تورو دیده و عاشقت شده بینی ات رو با کانتور خوشگل کن چرا میخوای بری زیر تیغ صدتا عوارض داره ب اینا فکر کن

من نیمه گوشتی بود تازه بعد دوسال همه میگن جمع تر شده

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626