2777
2789
عنوان

عمل بینی دو سه ماه مونده به عقد🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 52 پست
ببین الان نامزد داری اون هم همینطوری تورو دیده و عاشقت شده بینی ات رو با کانتور خوشگل کن چرا میخوای ...

نمیدونم موندم بخدا😭خیلی دوست دارم عمل کنم چون اصلا اعتماد به نفس ندارم 

احتمال خیلی زیاد خوشگل تر میشم دیگ

ولی از طرفی هم میترسم

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا یکسال بینی ام ورم داشت چون بینیم گوشتی بوده

پره هاتون هم برش خورد؟

چقدر طول کشید ورم حدودی اش بره و جای بخیه ها خوب یشه؟

بنظرتون ۳ ماه کافیه🥺

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

تو تاپیکا که هرجا یه چیز گفتی یه جا گفتی خواهرشوهرم میخاد عمل بینی و ازدواج کنه نظرخواستیبعد جای دیگ ...

دست چند نفره اکانت عزیزم

این خواهرشوهر خودمم که تاپیک زدم😂

بینیم عروسکی خوبه ولی بنظرم عمل نکن چون پشیمون میشی

عه یعنی شما الان پشیمونید؟

عزیزم مگه نمیدونی کاربری ماله شصت نفره

تاسف واقعا

عه یعنی شما الان پشیمونید؟

من عمل نکردم چون بینی ام کوچولو هست 

ولی عمم بینیشون گوشتی بود کرد 

تا شیش ماه درد داشت تا سه چهار ماه چسب میزد با کلی هم باد داشت از قبل هم گنده تر شده بود یک سال اول

نمیدونم موندم بخدا😭خیلی دوست دارم عمل کنم چون اصلا اعتماد به نفس ندارم احتمال خیلی زیاد خوشگل تر می ...

گلم ی چیزی رو بدون اگر الان اعتماد ب نفس نداشته باشی بعد عمل هم نخواهی داشت ،اعتماد ب نفس ی چیز درونیه یعنی خود را بادیگران قیاس نکردن ،به این فکر کن که نامزدت تورو دیده و چهره ات رو پسندیده بعد باهات نامزد کرده ،قطعا زیبایی های خودت رو داری فقط وسواسی شدی اگر غیر این بود اصلا نمیومد خواستگاری ات

من عمل نکردم چون بینی ام کوچولو هست ولی عمم بینیشون گوشتی بود کرد تا شیش ماه درد داشت تا سه چهار ماه ...

وای چقدر سخت 

ته دلم خالی میشه 

چون میدونم بینی گوشتی لعنتی دنگ و فنگ زیاد داره 

استخوانی هم بود ک کلی سخت تره

نه اتفاقا بینی های استخونی عمل راحت تری دارن

۶ ماه اوکیه بعد ۲ ۳ ماه چطور بود؟

بد نبود ولی هنو جا نیفتاده بود رو صورتم یکمم ورم داشت بینی گوشتی ورم بیشتر هم میشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
عه خب خداروشکرشما بینی تون گوشتی بود یا استخونی؟پره ها هم برش خورد؟چه مدت طول کشید جای بخیه ها بره،

گوشتی 

پره ها هم برش خورد

نمی دونم چقدر طول کشید ولی الان هیچ رد بخیه ای نیست

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد