2777
2789
عنوان

عمل بینی دو سه ماه مونده به عقد🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 52 پست
بله خیلی عالیه اگرچه ورم داره و نمیتونم لمس کنم بینی م رو خیلی، ولی در کل خوبهسه ماهه عمل کردمکسیو م ...

عه خب خداروشکر

شما بینی تون گوشتی بود یا استخونی؟پره ها هم برش خورد؟چه مدت طول کشید جای بخیه ها بره،

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه گوشتیه که حداقل تا یه سال ورم دارهدرصمن تا دو سه ماهم باید چسب بزنی

حالا چسب رو میزنم همون ۲ ماه 

ولی ورم بیش از حد و جای بخیه رو میترسم 

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

بعد شیش ماه اوکی میشه بنظرم عمل نکن بده آرایشگاه کانتور کنه برات

شما عمل کردی؟

وای نه بعد عقد دیگ بعید میدونم شرایط عمل پیش جور بشه 

عمل کن ببین شرایطت چجوریه بعد تاریخ عقدو مشخص کنچه عجله ایه🤔

نمیتونم دیگ اینقدر معطل کنم خانواده پسره رو 

اونم بگم بخاطر عمل بینی که خیلی زشته بنظرم🥲😂

تو تاپیکا که هرجا یه چیز گفتی 

یه جا گفتی خواهرشوهرم میخاد عمل بینی و ازدواج کنه نظرخواستیبعد جای دیگه گفتی خواهرم میخاد ازدواج کنه نظر خواستی تو بیو هم نوشتی 

دخترم با اومدنت مثل نور امید توی زندگیم تابیدی🤔

کاش زودتر عمل میکردی حالا که نکردی ام بذار برا بعد عقدت 

اگه عمل کنی الان تا اون موقع اثر کبودی میمونه ورمم داره بد میشه اون وقت 

حالا فعلا با یه چسب لیفت بینی از این سفید شفافا که رنگ شیشس بزن که معلوم نباشه تا بعد

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

اره عزیزم یکی از اقوام دوماه بعد عمل عروسی کرد خیلی هم بینیش بهتر از قبل شده بود

عه خب خداروشکر🥺

بینی شون گوشتی بود یا استخونی؟

من نیمه گوشتی بود تازه بعد دوسال همه میگن جمع تر شده

بعد چه مدت قابل تحمل تر شد؟

حالا چسب رو میزنم همون ۲ ماه ولی ورم بیش از حد و جای بخیه رو میترسم

ورم که هست نمیشه کاریش کرد ولی من بخیه هام سریع جاشون رفت به حدی که الان اصلا مشخص نیست

دکترم یه کرم آمریکایی نوشت خیییلی عالی بود

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بعد چه مدت قابل تحمل تر شد؟

یک سال و دوسه ماه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626