بچه ها من ميخوام به خاطر تقويت موهام حنا روي سرم بزارم همه ميگن حنا رنگدارش خاصيت داره بيرنگش خاصيتش كمتره من ميترسم رنگ موهام نارنجي شه آخه رنگ موهاي خودم خرمايي روشنه كه به بوري ميزنه يعني نارنجي ميشه!!؟؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
موهاش قرمزی پیر زنونه شد😂موهای خودش در اومد مشکی مشکی بلند شد حنایی هارو کوتاه کردیم
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
نه به رنگ داره تقویت کننده هست یا نداشته باشه تقویت کننده نیست ربطی نداره توشیکم قهوه بریز بزن به سرت ۷ و ۸ ساعت بزار واقعا خوبه عاایه من هرماه یک بار میزنم
تلخ کنی دهان من! قند به دیگرام دهی؟ نم ندهی به کشت من! آب به اینو ان دهی؟؟؟
من موهام خرماییه، حنا گذاشته بودم چند سال پیش، شبیه شرابی شده بود. خودم خیلی دوست داشتم. اتفاقا بدم نمیاد بازم بذارم. تا موهامون سفید نشده، بذاریم خوبه.