شناخت و علاقه پیدا کردن یه شخص زمان بره، مردم بهترین رفتار خودشون رو تو اوایل رابطه نشون میدن...با اینکه میتونم بفهمم چرا خیلیا دلشون میخواد به تعهد برسن ولی سریع پریدن تو یه رابطه متعهد بدون اینکه واقعا طرف مقابلو بشناسی یجور عدم علاقه به طرفو نشون میده و بنظرم سالم نیس، انگار که طرف مقابل اصلا واست مهم نیس فقط اون تعهده و ایده طرف مقابل که تو ذهن خودت ساختی مهمه، ,واسه همینه که از دختر یا پسرایی که سریع میخوان ازدواج کنن حس خوبی نمیگیرم مثلا پسری که همون اول کاری میخواد بیاد خواستگاریت انگار که قبل تو خاستگاری 100 نفر دیگه هم رفته و ردش کردن حالا اومده سراغ تو، نمیخواد باهات ازدواج کنه چون تو رو دوست داره تو فقط یه دختری و اونم دنبال یه دختره که ازدواج کنه حالا هر چی بود شخصیتش مهم نیس، واسه دخترا هم همینه بنظرم دختری که همون اول کاری میاد میگه بیا خواستگاریم انگار فقط نیاز به شوهر داره و میخواد اونو رفع کنه وگرنه علاقه ای به طرف مقابل نداره، همچین تعهدی قابل اتکا هم نیس چون سریع بدست اومده سریع هم از بین میره بنظرم پایه های تعهد واقعی خیلی زمان بر تر هس ازین حرفا و چیزی که دیدم اونایی که راحت تعهد میدن راحت هم میشکننش چون از روی هیجان بوده فقط ولی اونایی که سخت تعهدشون بدست میاد سخت تر هم از بین میره چون چیزی نیس که یکی دو روزه بوجود اومده باشه، نظرتون چیه
زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه
اینکه گفتین تعهد به مرور زمان باید پیش بیاد میشه توضیح بدین !؟
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
اینکه گفتین تعهد به مرور زمان باید پیش بیاد میشه توضیح بدین !؟
یعنی اینکه چون یه نفرو دوسش داری و به مرور زمان به این نتیجه رسیدی که واقعا میخوایش تعهد بدی وگرنه اینکه به هر کی از راه رسید بخوای تعهد بدی دیگه اون تعهد که به خاطره ویژگی های مثبت اون ادم بدست نیومده و هر کسی میتونه بدستش بیاره ارزشی نداره فردا اگه مثلا فقط چون یکی خوشگله سریع میری خواستگاریش یعنی اینکه تعهدت سطحیه و پس فردا یکی خوشگل تر دیدی معلوم نیس تعهدتو نشکونی، چیزی که اسون بدست بیاد اسونم از بین میره.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسی تاپیکتو و یه جا دیگه حرفاتو خوندم، خیلی حق میگیولی این سایت کلا نمیدونم چرا جو ش اینجوریه که مر ...
به خاطره اینه که هر کی که بخواد مخالفشون حرف بزنه یا کلی بهش انگ میزنن یا کلا تعلیق میشه...معلومه دیگه فقط اونایی که هم عقیده خودشونن میمونن اینجا تعجبی نداره، مهمم نیس حالا این سایت مال اونا ولی واقعیت جامعه رو نمیتونن عوض کنن.