2777
2789

چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید

۱_ باید اول ظرف ها رو تمیز کرد بعد داخل ماشین گذاشت؟

2_ میشه باهاش قابلمه و ماهیتابه شست؟

۳_راضی هستید ازش یا نه فکر می‌کنید شستن ظرف ها سریع تره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در حدی ک اشغال مثل استخون نداشنه باشه توی ظرف ها وگرنه چربی و اینجور چیزا لازم نیست بگیری

بله میشه شست به شرطی چیزی داخلش نسوخته باشه ک نیاز ب سیم کشیدن باشه

بهترین چیزیه ک برای خودم خریدم

ال جی دارم فوقالعاده  فوقالعاده  فوقالعاده ازش راضی ام 

خدا هم از اون راضی باشه

بعد

بله ظرف هارو از برنج و اینا پاک‌کن بزار توش 

قابلمه های تفلون رو خراب میکنه

ولی جور میده برا بلور و استیل و این جور جیزا

قرص فری نخر 

لعاب ظرف ها رو میبره

هیچی 😓

ببین تمیز کردن ظرفا در همون حد که غذاهای مونده تو ظرفو خالی میکنی تو سبد بعد میذاری تو سینک باید باشه

قبلمه و ماهیتابه اگه چیزی بهش چسبیده باشه پاک نمیشه

اگه از صبح ظرفا رو بچینی تو ماشین بجای سینک و آخر شب ماشینو روشن کنی میصرفه

مثل چشام راضی ام 

اشغال ها پاک میکنم چربی اینا رو نه

فقط در زودپز و ظروف رویی توش نمیشه گذاشت

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

سوال ۱ نباید تیکه غذا توی ظرف بمونه اما روغن و یکدونه برنج اشکال نداره 

سوال۲ اره میشه فقط نباید از جنس روحی باشن

سوال ۳ من چون شاغلم و ۲ تا بچه کوچیک دارم خیلی کمکم میکنه برای مهمونی هم خیلی‌خوبه 

ال جی دارم فوقالعاده فوقالعاده فوقالعاده ازش راضی ام خدا هم از اون راضی باشهبعدبله ظرف هارو از برن ...

فیری؟ عالیه که 

من شش ساله فیری استفاده میکنم

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

نیازی به تمیز کردن نیست در حد آشغال های بزرگ رو برداری کافیه 

گذاشتنش میشه ولی خب لایه نچسب رو  خراب  می کنه

بستگی به خودت داره  بعضیا انقدر ظرف شستن براشون راحته وسریع و تمیز میشورن به نظرم  خودشون بشورن بهتره 

ولی اگر مثل منی ظرف شستن  براشون جان کندنه و همیشه ظرفاشون جمع میشه و وقت زیادی ازشون می بره از نون شب واجب تره

من خیلی راضیم بخصوص روزای کی مهمون دارم ظرفارو باید برنج ها یا هسته زیتون اینارو پاک کنی خیلی لازم ن ...

تو ظرف روحی غذا نپزید ،دلیل اینکه روحی را خراب می کنه که سال هاست به خاطر مضر  بودن ظرف روحی دیگه تو کشورهای دیگه استفاده نمی شه و تو فرمول مواد شوینده ی ماشین ظرفشویی تعریف نشده