2777
2789

شده عاشق یکی بوده باشید شکست بخورید بعد الان خداروشکر کنید که اون نشده 

دو سال پیش به شکستی خوردم بعد اون افرادی رو وارد زندگیم کردم نمیگم نکردم ولی هنوز ذهنم مشغول اون فرد هست همش میگم چی کم داشتم که دو سال پیش اینجوری شد 

اینم بگم دانشجو رشته تربیت بدنی هستم غریق نجاتم ورزشکار هستم چهره و ... خوبی دارم رفتارمم خوبه 

ولی بعد اون انگار شدید احساس ضعف میکنم تو خودم 

می‌خوام ببینم میشه بعدا این احساسم از بین بره و خوشحال باشم که اون طرف رفت

بله عزیزم. من تا حالا دوبار تجربه شو داشتم. برا اولی که تا سه سال هم فکرم مشغول بود. برا دومی هم دوسال. خدارو شکر نشدن. خدارو شکر تموم شدن 😍😍😍

وگرنه الان این زندگی آروم رو نداشتم. همسرم آروم و منطقیه

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون داره ازدواج میکنه وقتی خبرش رو شنیدم خیلی ناراحت شدم ولی با خودم میگم گیریم بهش میرسیدم بعدش چی اون ادم عوض میشد رفتار های بدش رو کنار میزاشت ؟؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بستگی داره چی از دست دادی

پسره خوب بود ولی خب مذهبی من دختر ازادی هستم خانوادش به شدت مذهبی و سنتی دیپلم ولی شغل خوب مکانیک بود روستا هم زندگی می‌کردم ساده بود 

الانم واقعیتش نه ناراحتم نه خوشحال حس خاصی ندارم خودشیفته بود پسره 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بله عزیزم. من تا حالا دوبار تجربه شو داشتم. برا اولی که تا سه سال هم فکرم مشغول بود. برا دومی هم دوس ...

انشاالله همیشه آنقدر خوشبخت باشی عزیزم امیدوارم کردی

انشاالله همیشه آنقدر خوشبخت باشی عزیزم امیدوارم کردی

میشی عزیزم. انشالله اینقدر توی زندگیت خوشبخت بشی که به یاد این پسره که میفتی خنده ت بگیره

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11

بله عزیزم ، ببین واقعا واقعا میگم حتما لیاقتتو نداشته . یا اینکه یه اخلاقی داشته حتما که به مزاق شما خوش نمیومده که قسمتت نشده . تو حکمت خدا شک نکن 

منم دو ساللللللل یه پسرو دوست داشتم فکر میکردم آسمون دهن باز کرده فقط این افتاده رو زمین 😂😂 ، ولی بعدا یه چیزایی ازش شنیدم و دیدیم . که میگفتم خدایا شکرت منو درگیر این نکردی 🤭😂

اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
بله عزیزم ، ببین واقعا واقعا میگم حتما لیاقتتو نداشته . یا اینکه یه اخلاقی داشته حتما که به مزاق شما ...

اخلاقش خوب بود فقط خیلی مذهبی بود میخواست منو چادری کنه بعدم سر مهریه با بابام بحث کرد و ولم کرد 

اخلاقش خوب بود فقط خیلی مذهبی بود میخواست منو چادری کنه بعدم سر مهریه با بابام بحث کرد و ولم کرد

آدمی که خودتو هرجور دوست داری نپسنده  بخواد تغییرت بده به میل خودش ، همون بهتر بره مغازه عروسک فروشی یه عروسک بخره . من خودم حالا به میل خودم چادری شدم ، ولی اگه یه پسر بهم میگفت اینکارو بکنم ، صدسال نمیکردم .

این آقا ام رفتارش فقط به چادر محدود نمیشد ، میرفتید زیر یه سقف میخواست همه‌جوره به سازش برقصی . 

اینکه مهریه‌ام نمیداده دیگه بدتر ، ارزشی قائل نبوده برات 

امیدوارم خدا یه مرد خیلی خیلی خوب که قدرتو بدونه و دوستت داشته باشه بزودی نصیبت بشه و خوشبخت بشی 😍❤️

اللهم عجل لولیک الفرج 🌷