2777
2789

دختر من ۳سالش رو داره تموم میکنه 

وقتی پی پی کنه زود میاد پیشم ک بشورمش 

فعلا در حد کلمه میگه و روون صحبت نمیکنه 

اما وقتی میخوام ببرمش جیش بگیرم اصلا همکاری نمیکنه و از این حالت جیش گرفتنه میترسه 

براش توالت اموزشی گرفتم میشینه روش اما هیچوقت اونجا جیش نمیکنه حس میکنه اسباب بازیه 

وقتی جیش بگیرم و ب زور یک در هزار جیش بکنه جایزه میدم اما مفهوم جایزه رو انگار بلد نیس 

لطفا اگه راه حلی دارین ممنون میشم باهام ب اشتراک بذارین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال قبل هم سعی کردم بگیرم این مدلی ادا دراورد منصرف شدم

گلم باید اماده یاشه

خم رنگ رزی نیست گ هروفت دلت خواست اقدام کنی.

اول تکامل روانی هست ک برای شما تاخیر داره

پس باید همونقدر به تاخیر بندازی.

تا صبح باید خشک باشه.

باید حرف زدنش کامل باشه.

باید عصب مثانه اش کامل باشه

💕

ممنون واقعا همینطوره وقتی درک درستی نداره هم اونو ازار میدم هم خودمو

ب حرف هیچکس توجه نکن

من جفت بچه هام بعد ۳/۵ گرفتم

در عرض یک هفته

بدون خطا..چون بچه های من مثانه اشون کوچیکه

ادم باید به بچه خودش توجه کنه

و ببینه چی به صلاحشه

💕

ب حرف هیچکس توجه نکنمن جفت بچه هام بعد ۳/۵ گرفتمدر عرض یک هفتهبدون خطا..چون بچه های من مثانه اشون کو ...

واقعا حرف مردم خیلی اذیت میکنه 

وای بچه رو نگرفتی گناه داره ب خودت وسط تابستون پلاستیک ببند ببین بچه چی میکشه😵‍💫

واقعا حرف مردم خیلی اذیت میکنه وای بچه رو نگرفتی گناه داره ب خودت وسط تابستون پلاستیک ببند ببین بچه ...

اینا همیشه هستن

توپ بنداز زمین خودشون 

مشکل خودشون رو بنداز وسط

و بعدش میگم شما نگران نباش بهترین پوشک پاشه

به موقعش میگیرم خداروشکر نه پول پوشکشو کسی میده

نه زحمتش با کسیه

💕

دوقلوهای من همسان هستن ودختر یکیشون وشش ماه پیش براحتی از پوشک گرفتم حقیقتش خودش دیگه پوشک نمیخواست ودسشویی میرفت ولی یکیشون تا میگم بریم جیش بشدت عصبی میشه پرخاش میکنه گازم میگیره واصلامنو بشدت ناراحت میکنه مردمم که میگن بچه ت وقت شوهرشه هنوز پوشکه !پنج ماه دیگه سه سالشون میشه 

نظرشمام محترمه

دوقلوهای من همسان هستن ودختر یکیشون وشش ماه پیش براحتی از پوشک گرفتم حقیقتش خودش دیگه پوشک نمیخواست ...

دختر من سه سالش تا چند روز دیگه تموم میشه دیکه نمیتونیم ک خودمونو بکشیم بچه اس باید اونم کنار بیاد مگه دارو هس ب زور بکنم تو حلقش 

باید همکاری کنه

جاری من خودش ۵سالگی پسرشو از پوشک گرفت اما متاسفانه منو حرف بقیه اذیت میکنه

به قول شما دارو که نیست بتونیم بزور اینکارو باهاشون کنیم این چیزیه که بچه خودش هرموقعی آمادگی داشته باشه همکاری میکنه وتا ابد که پوشکی نمیمونن یه موقعی مثل همونموقع که راه رفتن یاد گرفتن دسشویی هم یادمیگیرن 

نظرشمام محترمه