2777
2789

بچها بعد عمل همون لحظه که تو اتاق عکس میگیرن

بعضیا دو طرف بینیشون بخیه داشت

بعضیا دوطرف اصلا نداشت فقط وسط بینی در حد دو تا بخیه خورده بود

اینا فرقشون چیه؟ چون من نمیخام پره های ببینیم رو دست بزنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله فقط وسط بخیه داشت.نه راضی نیستم البته قوزش برداشت و قوسش راضی هستم ولی نوک بینیم نه اصلا

بینیتون گوشتی بود؟

میشه راهنمایی کنین من بینیم استخونیه کوچیکم هست ولی روش قوز داره میخام صاف و قلمی بشه قوزش برداشته بشه قوس هم نداشته باشه میخام صاف باشه به نظرتون خوبه میشه؟بگم به پره ها دست نزنه

بستگی به خودت داره من دوسداشتم پره هامم جمع شه خوشگل تر بشه

من دیگه نفس نمیتونم بکشم😂یه سوال الان میتونی دست تو بینیت بکنی؟ببخشید😂😂😂

سوالمو بالا نوشتم میشه شماهم جواب بدین

من دیگه نفس نمیتونم بکشم😂یه سوال الان میتونی دست تو بینیت بکنی؟ببخشید😂😂😂سوالمو بالا نوشتم میشه ش ...

من قبلا هم زیاد دست تو بینیم نمیکردم 😂

الان انگشت کوچیکه اره میری تو بینی و برای تمیز کردنو اینا مشکل نداره 

ولی معمولا دستمالو لوله ای میکنم برای پاک کردن بینیم 

من قبلا هم زیاد دست تو بینیم نمیکردم 😂الان انگشت کوچیکه اره میری تو بینی و برای تمیز کردنو اینا مشک ...

مرسی آخه من حساسیتی شدید هستم مخصوصا این فصل که میشه دائم آبریزش بینی دارم.

میشه راهنمایی کنین من بینیم استخونیه کوچیکم هست ولی روش قوز داره میخام صاف و قلمی بشه قوزش برداشته بشه قوس هم نداشته باشه میخام صاف باشه به نظرتون خوبه میشه؟بگم به پره ها دست نزنه

بینیه استخونی خیلی خوبه برای عمل ضخامت پوستم مهمه البته خودت چجوری دوس داری؟! با جراحت تو جلسه مشاور ...

فکر کنم پوستم نازکه

من میخام فقط قوزشو بردارم خودش صاف و قلمی باشه

بینیه استخونی خیلی خوبه برای عمل ضخامت پوستم مهمه البته خودت چجوری دوس داری؟! با جراحت تو جلسه مشاور ...

فکر کنم پوستم نازکه

من میخام فقط قوزشو بردارم خودش صاف و قلمی باشه