2777
2789
عنوان

عشق بعد ازدواج به وجود میاد

79 بازدید | 4 پست

من ۱۸سالمه و در حال تحصیلم من ی خواستگار داشتم که ی سال رفت و آمد کردیم و من خیلی دل بستم بهش ولی ی مشکلاتی باعث شد بهم نرسیم و من خیلی ضربه دیدم سر این موضوع بگذریم دیگه سعی کردم باهاش کنار بیام اما ی پسردایی داشتم که ۱۵سالگی اومد خواستگاریم و من ردش کردم و الان دوباره میگه من عاشقتم و فلان و میخوان با خانواده بیان خواستگاری، خیلی پسر خوبیه خیلی آقاس سر به زیر و مودب و همه چیش اوکیه ولی من حسی بهش ندارم و دو دلم، ی ذره دلم راضی میشه دوباره میگم نکنه با من خوشبخت نباشه و من بهش خیانت عاطفی کنم و ذهنم بره سمت اون پسر، خانواده میگن پسرداییت عاشقته و عشق بعد ازدواج به وجود میاد، پسرداییم اینجوریه که حتی میگه تا محرم نشدیم چت نکنیم و خیلی پایبنده به این موضوعات من خیلی میترسم راهنماییم کنید لطفااااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ازدواج نکن اصلا و ابدا با هیچکدوم اگه شهرتون سن ازدواج کم هست ۲۰ سالگی ازدواج کن اگه نه ۲۲ سالگی

نه شهرمون ازدواج تو سن کم نیس ولی معتقدند که پسر خوب اومد ازدواج کن و پسر خوب کمه

نه ازدواج نکن اصلا و ابدا با هیچکدوم اگه شهرتون سن ازدواج کم هست ۲۰ سالگی ازدواج کن اگه نه ۲۲ سالگی

نه شهرمون ازدواج تو سن کم نیس ولی معتقدند که پسر خوب اومد ازدواج کن و پسر خوب کمه