2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امام رضا خیلییی مهربونه

به عزیزشون قسم نده

به جاش بگو اگه حاجتمو ندادید میرم حرم خواهرتون گلگی و شکایت

قم خیلی حاجت میده قسمت نشده کاش بتونم سال بعد برم

گوش هایم را میگیرم؛ چشم هایم را می بندم و زبانم را گاز میگیرم؛ ولی حریف افکارم نمیشوم! چقدر دردناک است فهمیدن..کاش زندگی از آخر به اول بود. پیر بدنیا می آمدیم..آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم..سپس کودکی معصوم می شدیم و در نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم...از دعاهای قشنگتون بی نصیبم نگذارید..با آرزوی تن سالم و لب خندان و جیب پر برای شما عزیزانم💕 از سال 99 کاربر خاموش بودم😅

قسم ندم حاجتم نمیده؟چجوری حاجتمو ازش بخام؟

چرا عزیزم حاجت میدن ولی، تو یه سخنرانی شنیده بودم این کارو نکنین بهتره..

مثلا امام حسینو به حضرت علی اصغرش قسم بدی خیلی درد داره براشون...

با دل شکسته ازشون بخواه بهترین اتفاق برات بیفته، تو محرم و صفر خیلیا حاجت میگیرن 

چله اگه میتونی بردار، اگه مشهدی ۴۰ روز نیت کن بری زیارت

گوش هایم را میگیرم؛ چشم هایم را می بندم و زبانم را گاز میگیرم؛ ولی حریف افکارم نمیشوم! چقدر دردناک است فهمیدن..کاش زندگی از آخر به اول بود. پیر بدنیا می آمدیم..آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم..سپس کودکی معصوم می شدیم و در نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم...از دعاهای قشنگتون بی نصیبم نگذارید..با آرزوی تن سالم و لب خندان و جیب پر برای شما عزیزانم💕 از سال 99 کاربر خاموش بودم😅

چرا عزیزم حاجت میدن ولی، تو یه سخنرانی شنیده بودم این کارو نکنین بهتره..مثلا امام حسینو به حضرت علی ...

کاشکی مشهد بودم عزیزم من خیلی از امام رضا دورم

ممنون از راهنماییت عزیزم التماس دعا دارم

کاشکی مشهد بودم عزیزم من خیلی از امام رضا دورمممنون از راهنماییت عزیزم التماس دعا دارم

عزیزم اینو گفتی به دلم افتاد.. اگه قسمت بشه هفته ی بعد برم حرم اسمت چیه واست دعا کنم؟

توهم منو از دعات بی نصیب نذار خیلی گناهکارم

عزیزم اینو گفتی به دلم افتاد.. اگه قسمت بشه هفته ی بعد برم حرم اسمت چیه واست دعا کنم؟توهم منو از دعا ...

دورت بگردم چشم اگ لایق باشم حتما میشه درخاست دوستی بدم اسممو اونجا بگم میترسم شناسیایی شم