2777
2789
عنوان

چجوری برگردم خونه

124 بازدید | 5 پست

چند روز اول عید دهات شوهرم بودیم براش کار پیش اومد .ششم عید برگشتیم نهم عید رفتم خونه بابام یه سر بزنم که گفت باید دوباره بریم دهات من گفتم نمیام دیگه حوصله ندارم..چون برام خیلی سخته اونجا همه خواهر برادراش هستن مدام با شال و شومیز باید باشم و کار کنم و یه سره مهمون میاد واسشون ..دیگه بعد کلی بحث و ناراحتی که اون شروع کرد نرفتم باهاش...یازدهم  رفت دهاتشون منم فرداش  اسنپ گرفتم رفتم خونه ...فاصله خونه خودم و بابام چهل دقیقه هستش ...زنگ زدم ببینم کجاست اونم فهمید من خونه ام هرچی تونست گفت بهم که برای چی رفتی خونه حق نداشتی بری تا من نیستم سرخود شدی هر کاری میخوای میکنی و اینا ...صبحش که سیزده بدر بود برگشتم دوباره اینجا چون دخترم میگفت بریم اونجا سیزده بدر..الان نمیتونم بیشتر از این اینجا بمونم چون یه سره مامانم خواهر برادرم بابام با هم دعوا دارن مراعات بچه من هم نمیکنن میخوام برگردم میترسم بیاد و زندگی برام جهنم کنه....چکار کنم پولی هم برام نمونده😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو خونت دیگه ، یا باید یه مدت غر زدن شوهرتو تحمل کنی یا اعصاب خوردی خونه باباتو ، ولی بنظرم خونه خودت راحت تری کلا درست نیست خونه رو ترک کنی، رفتی جر و بحث شد ارامش داسته باش ، تو هم داد و بیداد و اینا نکن که جنگ بشه

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹