2777
2789
عنوان

دوستم یچیزی گفته بیاید براتون بگم

105 بازدید | 9 پست

من یکی از دوستام یه حرفی زده تو ذهنمه چون برخوردیم با کوردا نداشتم ولی واقعا شوک شدم از حرفش

چند وقت پیش داشت میگفت با لر چون زن دوست نیستن و ترک چون اونایی که اردبیل و آذربایجانن هیزن ازدواج نمیکنم کوردا هم چون احساس میکنم هیزن و خوزستانیا هم چون خیلی روابط خانوادگیشون حد و مرز نداره ازدواج نمیکنم باهاشون

فکنم میخواد با زکریا رازی وارد رابطه بشه

منکه ترک هستم نه تا حالا کرد از نزدیک دیدم نه لر نه خوزستانی عکس و فیلمشون رو دیدم این حالا این ها رو از کجا قراره پیدا کنه از کجا معلوم اصلا اینها بخوان با اون ازدواج کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه ترک هستم نه تا حالا کرد از نزدیک دیدم نه لر نه خوزستانی عکس و فیلمشون رو دیدم این حالا این ها ر ...

دقیقا

ولی من خودم لر و ترک دیدم خودمم خوزستانیم ولی جای دیگ بزرگ شدم یه مویرگمم لر یه مویرگمم ترک ولی ترک آذربایجان نه

اون ترکای خودمون حس میکنم مرداشون یکم هیز باشن و یا از آذربایجانی ها من خودم خاطره خوبی ندارم ولی همه باهم جمع نمیبندم

چیزی ک هست برخوردی با مردای کورد نداشتم ولی دیدم توی رقص هاشون کاری به دختر مردم ندارن ما خوزستانیا هم شاید با دخترای فامیل مثل دختر خاله و دایی و... مردامون برقصن ولی همه حد خودشون میدونن و مثل خواهر برادر خودشونن

هر کس یه نظری داره مندهمسرم ترکه اقاست واقعا اقاستهمسایه کورد هم زیاد دیدم خیلی بامرام و خانواده دو ...

ای جانم سایه شون مستدام 

بله موافقم با نظرتون

اصفهان

اگه اینطور باشه که کلی راجع به اصفهانیا حرف و حدیث گفتن ولی اونی که شنونده است باید عاقل باشه

حالا دوستت منتظر بمونه بلکه یکی از همشهریای خودش بیاد بستوندش

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️