2777
2789

بنظر من نباید بهشت زیر پامون باشه باید خدا سند همه بهشت بزنه به اسم مادرا مخصوصا اونایی که چند قلو دارن ک آوردم یکیشون مریضه همش بغلمه اون یکی هم اذیت میکنه

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا حفظشون کنهچند ساله ان

هشت ماه شونه هنوز

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
خدا حفظشون کنه عوضش باهم بزرگ میشن در آینده خیالت راحت تره کلای و ورزش و مدرسه و ... همیشه باهمن الب ...

اره عزیزم دخترم هر دوتا

هشت ماه شونه هنوز

منم دوقلو دارم 

خیلی سخته بزرگ کردنشون ولی خداروشکر یه باره باهم بزرگ میشن  

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوقلوهای ناز من دوستتون دارم

[QUOTE=377618649]منم دوقلو دارم  خیلی سخته بزرگ کردنشون ولی خداروشکر یه باره باهم بزرگ میشن    [/QUOTE چندسالشونه

[QUOTE=377618649]منم دوقلو دارم خیلی سخته بزرگ کردنشون ولی خداروشکر یه باره باهم بزرگ میشن [/QUO ...

سلام عزیزم خوبی میگم دوقلوهای من تازه به دنیا اومدن شما نامه دادین به بیت رهبری؟و بهداشت هم شیرخشک بهشون میده من باید چکار کنم به جز وامشون که برم بانک دیگه باید چکار کنم

سلام میخواستم بدونم قدو وزن تولد دوقلوهاتون چند بوده وشکمتون از زایمان قبلی که داشتین بزرگ تر بوده یا همون اندازه...ترک اینای شکم چی...

من دوقلو خیلی دوس دارم ولی از ایناش میترسم...که یاوزنشدن کم باشه یا زیاد باشه و شکمم ترک زیاد برداره

ممنون میشم جواب بدین

سلام عزیزم خوبی میگم دوقلوهای من تازه به دنیا اومدن شما نامه دادین به بیت رهبری؟و بهداشت هم شیرخشک ب ...

سلام خوبی من رهبری نامه ندادم

ولی شیرخشک بهداشت داد

بهزیستی هم برو حقوق میدن

من نرفتم 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30