2777
2789
عنوان

امسال عیدی گرفتین اگه اره چقدر

254 بازدید | 15 پست

سلام  امسال بهتون عیدی دادن؟اگه اره چقدر؟کلا چقدر جمع شد و چند سالتونه؟

من که ۱۸ سالمه واسه من که کلشش ۹۰۰ 

حالا خیلیا فهمیدن دانشجو فرهنگیانم امسال حقوق بگیرم از حسودیشون عیدی هم ندادن حداقل میموندین امسال میدادین سال بعد نمیدادین که انقدر ضایع نباااشه نه که من خیلی دلم عیدی بخواداا از این رفتارشون خوشم نیومد و هی میپرسیدن ماهی چقدرر حقوق میگیری انگار من ازشون میپرسم من ساده هم رفتم گفتم یعنی واقعا که بر خودم اصلا دوست ندارم کسی حقوقمو بدونه ولی هی میپرسن دیگه هر کی بپرسه میگم نمیدونم والا یه چیز شخصیه ولی کی متوجهه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵۰۰ دولت عیدی داد

۱۰۰تومن بابام

۵۰۰ فرمانده ام

۲ تومن هم از سپینو فرهنگیان گرفتم

و امااا سوال چقدر حقوق میگیری چقدر رو مخ منه 

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

۲۵۰ هزار تومن عیدی گرفتم

از ادم‌هایی که انتظارشو نداشتم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

به من فقط پدرم عیدی داد 

و منم اونو پول نقد از بانک گرفتم به خواهر برادر م عیدی دادم و هنوز دو سه تا از بچه های فامیل هستن که نگه داشتم وقتی دیدمشون عیدی بدم

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
۱۵۰۰ دولت عیدی داد۱۰۰تومن بابام۵۰۰ فرمانده ام۲ تومن هم از سپینو فرهنگیان گرفتمو امااا سوال چقدر حقوق ...

ارره این دوتومن سپینو رو حساب نیاوردم به علاوه عیدی جدایی که دادن فکرر کنم بهم ۵۰۰ عیدی داده باشن چون ترم بهمن رفتم

دقیقااا خیلی بده انقدرم بدم میاد میپرسن

بهشون گفتن ۴و خورده ماهی میدن دوتومنم سپینو انتظارشو نداشتن عیدی هم ندادن یعنی انقدر ضایع

ارره این دوتومن سپینو رو حساب نیاوردم به علاوه عیدی جدایی که دادن فکرر کنم بهم ۵۰۰ عیدی داده باشن چو ...

دیگه بزرگ شدی بیخیال عیدی من الان خودم عیدی میدم حتی دانشجو معلمم نباشی دیگه عیدی برا تو معنی نداره😅😅😅

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
الان بگم حسودی نمیکنی ؟😅( مثل اینکه فکر میکنی به فرهنگی بودنت حسادت میکنن ملت )😅

خیر من به کسی حسادت نمیکنم هر کسی توی هر جایگاهی محترمه و تلاش کرده که به اون مقام رسیده و عیدی هم از روی کنجکاوی پرسیدم 

ولی خیلیارو دیدم از حسودی میخوان به جایگاهی که رسیدم و تلاشی که کردم هیچ بدونن و هی سرکوب بزنن و من درباره اطرافیان خودم حرف زدم  انقدر کاراشون و حرفاشون ضایع هست و همه چیز رو نشون میده

حالا چقد حقوق میگیری؟😂اسی من مبخام بیام فرهنگیان بخدا به خاطر اون میپرسم میخام ببینم دانشجو معلم چق ...

میدونم عزیزم من خودم جای شما بودم همش میخواستم بپرسم و بدونم

واسه خوابگاهی ماهی ۴و۳۰۰ تاا ۹۰۰

ترددی ۶تا ۷