الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کسی متوجه نشد من تنها میرفتم تاریک بود هوا روز هم با شوهرم رفتم همش
سعی کن هر چند کوتاه باشه بحرف حداقل در مورد همون مکان که بودین و وضعیت اب و هوا تا هر دو طرف احساس راحتی کنن
از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
منم روز اولی که رفتم خونه مادرشوهرم... تمام اقوامش اونجا بودن.... همه رو من زوم کرده بودند... و میگفتن حرف بزن... ولی خوب با آدمی که برای اول می بینم هیچ حرفی نداشتم.... الان یکی از دختر دایی های شوهرم دوست صمیمه🤦🏻♀️😐🤣
روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡
روز بعدش خوب بود تقریبا ولی روز اول خیلییی بد بود خیلیی معذب بودم
چون حرف نزدی فقط تو خودت باشی حرف در میارن با سیاست باش
از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
دوسال عقد نیستی مگه،تازه عروس کجا بود....تو جمع ها کنار خواهرشوهری مادرشوهری بشین یکم تا کم کم اشنا شی با بقیه و بعدم یه بهونه جور کن یکمم دوتایی یا تنهایی میرفتین دور میزدین