2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یععنی میخواد بگه خیلی مرده با اصالتیه مثلاااا ارواح عمشوگرنه عمرا مردا ازااین کلمه استفاده کنن

نمیدونم ولی خیلی کلمه عجیبی هست 🫠 انگار واسه دوران مادربزرگامونه 

مردا که هررر کلمه ای که معنیش این باشه اینجا بگن عدم اصالتشونو نشون میدن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
تو هم زر نزناخه تو سایت زنونه عستیتو‌جایی ک بت مربوط نمیشه هم پست میزاریبعد پست احمقانه هم میزاریپعع ...

واسش گزارش بزنید اینقدر پررو و بی شخصیته همچنان تو تاپیک آنلاینِ

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
@niniyar چرا یه آقا باید تو تاپیک مسائل خصوصی خانم ها نظر بده، تخلف نیست؟؟؟؟؟!!!!!

به نظر من حساسیت شما بدتر از اونه

همه ناشناسن چرا حساس میشین

مردها و زنها درسته موارد خصوصی دارن اما تا کی میخواین همه جا مثل حموم زنونه مرز بندی کنین ؟

تاکسی میشینین کنار مردا مگه کفر میشه

بعدم میگین زنها فلان شدن از بدبختی

بابا منطقی باشین

بذارین یه چیزایی که زیادی زشت شدن کمی قشنگ بشن تا این حجم از بابت حکمت و خلقت خدا خجالت نکشیم

خدای به اون عظمت در قران عظیم صراحتا از پریود نام برده و خوندنش برای هر دو جنس لازم شمرده شده

اونوقت شماها باشین میگین این قران ساختگیه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

به نظر من حساسیت شما بدتر از اونههمه ناشناسن چرا حساس میشینمردها و زنها درسته موارد خصوصی دارن اما ت ...

حموم زنونه؟ ببخشید نمیدونستم یه مردک هَوَل و بیکار بیاد راجع به واژن یه خانم نظر بده دنیا و چیزهای زشتی که وجود داره، قشنگ میشه.... 😏😏 شما مایلی یه آقا راجع به همه چیت نظر بده مختاری من احساس میکنم اینجور ادم ها فقط دنبال لاس زدن هستند ...موفق باشی خواهش میکنم ریپلای نکن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫