همیشه تو کاری که بهتون مربوط نیست دخالت میکنید یا باره اولتونه؟ بعد میگن ما مردا که با شما کاری ندار ...
پس فکر کردین اومدن اینجا در مورد هسته ی اتم مطالعه کنن؟ دقیقا هدفشون همینه یه مشت مریض بی غیرت رو نی نی یار دور ما جمع کرده از سایت به این بی در و پیکری چنین چیزی هم میشه انتظار داشت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پس فکر کردین اومدن اینجا در مورد هسته ی اتم مطالعه کنن؟ دقیقا هدفشون همینه یه مشت مریض بی غیرت رو نی ...
دقیقا تو همه تاپیکا هستن و نظر میدن و کلی هم درخواست میدن
و وقتی تو تاپیکی داریم در مورد مزاحمتشون صحبت میکنیم میان کلی فحش نثار خانوما میکنن بی فرهنگا
غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ................... ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙 لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408. مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت. مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀
دقیقا تو همه تاپیکا هستن و نظر میدن و کلی هم درخواست میدنو وقتی تو تاپیکی داریم در مورد مزاحمتشون صح ...
این همه صحبت کردیم و گلایه صدامون به کجا رسید؟ ما زنا یه جا نباید از دست این حیوونا آسایش داشته باشیم بعضی از خانومام که خیلی راحت رخت خوابشونو میریزن اینجا این نرهام سواستفاده میکنن
این همه صحبت کردیم و گلایه صدامون به کجا رسید؟ ما زنا یه جا نباید از دست این حیوونا آسایش داشته باشی ...
دقیقا موافقم
هر تاپیکی هم در این مورد زده میشه زودی میترکه
والا مدیر سایت به فکر آرامش ما نیست به فکر ایننه تعداد عضو های سایت بالا بره
غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ................... ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙 لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408. مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت. مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀
🤣🤣🤣واقعا چندشن این مردایی ک عضونولی اینم در نظر داشته باش الان همه نی نی سایتو میشناسن چون ی سرچ ...
اره میاد اما طبیعتا از اسمش مشخصه در مورد بارداری و زایمانه که یکم مسائل مادرشوهرم توش قاطی شده در کل از هر نظر ببینی یه مرد نرمال وارد چنین سایتی نمیشه چه برسه عضو بشه حتی اگه نی نی سایت این مجوز رو داده باشه غیرت خودشون کجا رفته
چرا یه آقا باید تو تاپیک مسائل خصوصی خانم ها نظر بده، تخلف نیست؟؟؟؟؟!!!!!
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫