2777
2789
عنوان

اگه همسرتون مادرتون که جوان هست رو با تاپ ببینه ناراحت میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 50 پست
دوست نداشتم اینجور بشه. نمیدونم

مثلا شوهرت مادر خودشو با تاپ ببینه ناراحت میشی؟؟مامان خودتم حکم مادر شوهرت رو داره ناراحتی نداره انگار مادر خودشو دیده

تنها یک چیز میتواند تحقق یک رویا را غیرممکن سازد،ترس ازشکست.اگر هم درمسیر افسانه شخصی ات بمیری بهتر ازمردن همچون میلیون ها انسان که حتی نمیدانند افسانه شخصی وجود دارد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرزن به داماد به قدری محرمه که گفته شده که اگر مادرزن دچار بیماری ای شد خدای نکرده، داماد میتونه حمومش کنه 

حساس نشو اتفاقی بوده اگه باز چیز مشکوکی دیدی اونموقه به این چیزا فک کن

من فکرم همیینجورم مسموم هست بس که ادم کثیف دور و برم دیدم

پس هرچه زودتر جلوش رو بگیر

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

مادرم خیلی خجالتیه و نمی‌تونه جلوی شوهرم بدون حجاب باشه. ولی مثلا خاله‌م جلوی دامادش راحته. خودشم خیلی از دخترش خوشگلتره. با دامادش روبوسی می‌کنه. جلوش لباس باز می‌پوشه. در اینکه محرمه شکی نیست. ولی خب...