2777
2789
عنوان

دلم واسه نامزدم خیلی سوخت

531 بازدید | 29 پست

هنوز رلیم

خونه گرفتیم 

وسایلم داریم کم کم میگیریم، بهش گفتم از عقد موندن بدم میاد، هر موقع میای جلو زود عروسی بگیریم

با مامانش زندگی میکرد(مامانش از باباش جدا شده) 

ی هفته ای بود زیاد زنگ نزدم، اونم همینطور

دیشب پیام داد، با حالت دلخوری، وسط حرفا یهو گف دیگه هیچی برام مهم نیست و.... 

امروز رفتم دیدنش،دیدم داره ظرف میشوره، در صورتی ک تو اون خونه ظرفی کثیف نمیشد

در یخچالو باز کردم، دیدم یخچال پره، رفتم تو اتاق، دیدم همه لباساشو آورده 

گفتم چرا اینا اینجاس

گف ی هفتس کلا اومدم اینجا 

با مامان بحث کردم، بهم تیکه مینداخت منم گفتم ناراحتی میرم

ی جورایی حس کردم، احساس تنهایی میکنه و ته دلش ناراحته

چون زمانی ک با مامانش بود خیلی سرحال بود

حالا میخام بگم عروسی نگیریم،بیاد جلو زودتر بریم سر خونمون، پولشم نداریم ک عروسی بگیریم 

نمیخام ب تنهایی عادت کنه، هم این ک نمیخام تو این حال باشه

هر دو مون سنمون 30 هس

با مامانم ی بار بحث ازدواج شد گفتم عروسی دوس ندارم بگیرم، گف خودتو بی ارزش میکنی اینجوری

کسی نیس واسه عروسی کمکمون کنه

اینجوری باید ی سالی بمونیم

چیکار کنم ب نظرتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم بدون عروسی خونه شوهر نرو ..دلت برای هیچ مردی نسوزه ..خودتم بی ارزش نکن ..ایشون باید مشکلاتشو قبل ازدواج با شما حل کنه

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

عزیزم یکی دوسداره عروسی بگیره یکی نه اگه دوسش داری و شرایط عروسی ‌گرفتن ندارید برو سر خونه زندگیت بعد اینکه رفتی برو ۴ تا عکس با لباس عروسم بگیر کلیپ عاشقانه درست کن یادگاری نهایت اگ نزاشتن ی جشن خیلی خیلی جمع جور بگیر ک فشارم نیاد

از اینجا یی که من میبینم میتونه یه نقشه مادر پسری بوده باشه که بره تو اون خونه زندگی کنه تو هم از ترس اینکه سر به هوا نشه از خواسته هات بگذری البته عروسی واقعا ربطی به بی ارزشی نداره شما حق طلاق و حداقل یه دنگ خونه رو بعنوان مهر شرط بزار اگه گفت نه همین نقشه رو داره

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

ن آخه حس میکنم تنها تو خونه ی جوریه

منم دلم سوخت به حدی پشیمون شدم وقتی دیدم تو این همه کوتاهیی که کردم و جمع کردم با یکی دیگه تو رابطه است من عین خنگا دلم نمیومد چیزی خرج کنم بپوشم دودوتا چهارتا میکردم 

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

برو سر خونه زندگیت اینجوری چند ماه مجردی زندگی کنه آشپزی و ... یاد بگیره دیگه با زنجیر باید ببندیش ت ...

همه کارو بلده

قبلا هم با مامان بزرگش زندگی میکرد، کلا آشپزی و خونه داری بلده، چون مامان بزرگه پیر بود، خودش همه کار انجام می‌داد 

با اونا بحثش شده بود، اومد پیش مامانش

ی سالی با مامانش بود، ک اونم اینجوری شد

البته مامانت دوسداره با لباس عروس تورو ببینه و دوسداره با اقتدار بری سر زندگیت و مثل خیلیا عروسی نرمال داشته باشی حق بده بهش اما باهاش صحبت کن و ته دلت هرچیه بهش بگو و راضی کن

از اینجا یی که من میبینم میتونه یه نقشه مادر پسری بوده باشه که بره تو اون خونه زندگی کنه تو هم از تر ...

ن نقشه ندارن

چن ساله می‌شناسیم همو، اهل این کارا نیست

خونرو سه دنگ قرار شده ب نامم کنه

البته مامانت دوسداره با لباس عروس تورو ببینه و دوسداره با اقتدار بری سر زندگیت و مثل خیلیا عروسی نرم ...

آره خب

اما منم علاقه زیادی ب عروسی ندارم 

فقط دوس دارم برم خونه خودم، راحت ب زندگیم برسم

اصلا حال و حوصله مراسمات اینجوری رو ندارم