2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس لوند ؟

لوندی که تو ذهن من اره

آخه کسی که واقعا زنانه رفتار کنه ذاتا لوند یعنی ادا درنمیاره

اونی که ادا درمیاره ببشتر شبیه یه زن بی اعتماد به نفس و دنبال جلب توجه به چشم میاد و اصلا جذاب نیست

........

دختر ناز و ملیح و کم حرف، طوری که انگار باید نازشو بخری تا حرف بزنه و وقتی حرف میزنه بسیار شمرده است و یه لبخند محوی هم داره. وقتی میخنده حتی خنده اش هم با ارامشه و انگار breathy میخنده. من به این میگم لوند:))

ترکیبی از هردوش خوبه ولی آقایون از خانمای پایه خیلی خوششون میاد دوس دارن مث رفیق واسشون باشه تا بگن بریم فلان جا خانم بگه پایتم بریم😁

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

ترکیبی از هردوش خوبه ولی آقایون از خانمای پایه خیلی خوششون میاد دوس دارن مث رفیق واسشون باشه تا بگن ...

احساس میکنم ارزش این خانوما خیلی پایین میاد به مرور و دیگه لطافت های زنانشون درنظر گرفته نمیشع