2777
2789

یا نه غیرطبیعیه آخه یکی سه ماهه همینطور خونریزی شدید داره کمم میشه ولی بیشتر شدیده 

میخوام بدونم اگه برای پیش یائسگیه چیکار کنه کم بشه؟اگه کم بشه خونریزی اش براش خطر نداره؟

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیبروم نداره؟

همین مهر ماه عمل کرد یه تومور خوش خیم داشت یعنی فکر میکنی دوباره در اومده؟

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

@golyaspp9988‍ 

همونی ام که درمورد غزه گفتم تاپیکتو خوندم خوندی تاپیکمو کامل ؟منم دقیقا حرف تو رو زدم نمیدونم چرا جبهه گرفتی سمتم 

گفتم اون روزی که من گفتم غزه ای ها گناه دارن زیر آوارا دارن آتیش میگیرن مامانا از ترس بچه هاشونو سقط میکنن آدما زنده زنده آتیش میگیرن و من بهشون کمک کردم و یه خوابی دیدم و .....  (دقت کن گفتم اون روز به فکرشون بودم  نه امروز که میگی من الان باید به فکر مردم خودمون باشم الان هم به فکر همه آدمای مظلوم ام حتی اونا که هر روزشون این وضعیته چون امروز وحشتشونو از ته دلم درک کردم )

اون روز بهم گفتن چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامه و انقدرر بهم توهین کردن که تپش قلب گرفتم از لرز 

حالا امروز رفتم تو تاپیکا و جاهای دیگه دیدم دارن میگن بی بی جون آدم عادی نمیزنه کاش تو هم بودی میدیدی چجوری بی بی جون میکردن 

حرف منم این بود که پس مردممون چیییی؟این بمبا رو بیخ گوشمون زدن امکان داشت من بمیرم یا حتی تویی که بی بی جون بی بی جون میکنی بابا اینا هموطناموننن چرا انقدررر ظالم شدیم؟بابا این چراغ و خونه خودمونه چرا پس تویی که بهم میگفتی به فکر مردم خودت باش الان انقدرررر خوشحالی و بی بی جون بی بی جون میکنی که میگی دمت گرم بی بی تمیز کرد همه جا رو ترجیح میدن اون دختر بچه ای رو که کشته شده رو فاکتور بگیرن بعد تو به من میگی من شعار میدم من واقعا دلم نمیخواد تو این دنیای وحشتناک باشم انگار نه انگار یه دختر بچه مرده از اسرائیل دفاع کردن