@golyaspp9988
همونی ام که درمورد غزه گفتم تاپیکتو خوندم خوندی تاپیکمو کامل ؟منم دقیقا حرف تو رو زدم نمیدونم چرا جبهه گرفتی سمتم
گفتم اون روزی که من گفتم غزه ای ها گناه دارن زیر آوارا دارن آتیش میگیرن مامانا از ترس بچه هاشونو سقط میکنن آدما زنده زنده آتیش میگیرن و من بهشون کمک کردم و یه خوابی دیدم و ..... (دقت کن گفتم اون روز به فکرشون بودم نه امروز که میگی من الان باید به فکر مردم خودمون باشم الان هم به فکر همه آدمای مظلوم ام حتی اونا که هر روزشون این وضعیته چون امروز وحشتشونو از ته دلم درک کردم )
اون روز بهم گفتن چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامه و انقدرر بهم توهین کردن که تپش قلب گرفتم از لرز
حالا امروز رفتم تو تاپیکا و جاهای دیگه دیدم دارن میگن بی بی جون آدم عادی نمیزنه کاش تو هم بودی میدیدی چجوری بی بی جون میکردن
حرف منم این بود که پس مردممون چیییی؟این بمبا رو بیخ گوشمون زدن امکان داشت من بمیرم یا حتی تویی که بی بی جون بی بی جون میکنی بابا اینا هموطناموننن چرا انقدررر ظالم شدیم؟بابا این چراغ و خونه خودمونه چرا پس تویی که بهم میگفتی به فکر مردم خودت باش الان انقدرررر خوشحالی و بی بی جون بی بی جون میکنی که میگی دمت گرم بی بی تمیز کرد همه جا رو ترجیح میدن اون دختر بچه ای رو که کشته شده رو فاکتور بگیرن بعد تو به من میگی من شعار میدم من واقعا دلم نمیخواد تو این دنیای وحشتناک باشم انگار نه انگار یه دختر بچه مرده از اسرائیل دفاع کردن