البته دوستم نیست دختر همسایه بالایی مامانم ایناست که رفت و امد خاتوادگی داریم . اومده با هرهر خنده میگ وای بینیت افتضاحه عمل کنی خیلی خوب میشی در صورتی ک خداشاهده بینیم خیلی نرماله و خوبه حداقل به چشم خودم و بهش گفتم من شوهرم همینجوری میپسنده اصن دوست نداره عمل کنم بعد میگ نه غلط کردن مردا همه دنبال پلنگان . از اونور میگ اه لاغر شدی خیلی زشت شدی مثل معتادا شدی دوباره هر هر خنده . بعد میگ وای بن مژه ات ک زدی سبز شده چقدر بد شده . کلا زد پوکوند اعتماد به نفسمو 😂😂😂😂 به نظرتون چرا اینجوری گفته ؟ اخه خیلی با هر هر مسخره کردن میگفت مخصوصا بینیم رو . اگر عکس بیاد میذارم عکس بینیمو
وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...Aحرفی سخنی 💅 https://daigo.ir/secret/8451111626
وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹