2777
2789

برای زبان 

دینی 

عربی

فارسی

هویت

سلامت بهداشت

برای دوازدهم

برای نمره ۲۰

فیلماشون تو تلگرام باشن

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

زبان قریشی عربی تاج بخش دینی فکری فارسی توکلی

خیلیییییی ممنونم💝💝💝💖💖💖💖💖❤❤❤❤😍😍😍😍😍

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خوندم عموهای دوزاریم

ببخشید نفهمیدم

زبان قریشی عربی تاج بخش دینی فکری فارسی توکلی

ببخشید میشه بگید برای هر کتاب چند تا کتاب تست زدید؟ عید چیکار کردید فروردین رو میگم فروردین چیکار کردید؟ چطوری درسارو مرور کنم جمع بندی کنم تو فروردین؟

ببخشید میشه بگید برای هر کتاب چند تا کتاب تست زدید؟ عید چیکار کردید فروردین رو میگم فروردین چیکار کر ...

من برای هر کتاب دو تا زدم 

عید هم اون مباحثی که میدونستم توشون بهترم و میتونم تستشو بزنم مرور میکردم و هر شب ازمون میزدم و تحلیل میکردم 

لازم نیست همشو فیلم ببینی که مثلا درسی مثل سلامت بهداشت و دینیو باید خودت بخونی. ولی چیزی مثل ادبیات ...

مرسی ممنون💖💝

من برای هر کتاب دو تا زدم عید هم اون مباحثی که میدونستم توشون بهترم و میتونم تستشو بزنم مرور میکردم ...

خیلییی ممنونم 

و ابنکه میشه بگید من از ۲ شهریور شروع کردم بنظر شما چه رتبه ای میارم؟ روزی ۱۰ ساعت میخونم فعلا فقط یازدهم میخونم

خیلییی ممنونم و ابنکه میشه بگید من از ۲ شهریور شروع کردم بنظر شما چه رتبه ای میارم؟ روزی ۱۰ ساعت میخ ...

بلید با برنامه ریزی دقیق بخونی که دیگه از اسفند جمع بندی کنی 

یعنی کل درسا تا اسفند باید تموم شده باشه 

و اینکه هیچکس نمیتونه تعیین کنه که شما چه رتبه ای میاری 

کنکور به خیلی از عوامل وابسته هست 

بلید با برنامه ریزی دقیق بخونی که دیگه از اسفند جمع بندی کنی یعنی کل درسا تا اسفند باید تموم شده باش ...

مرسیی ممنونم💝💝