2777
2789
عنوان

متاهل ها بیایید حرفای ممنوعه

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 50 پست
وقتی 17 سالگی ازدواج میکنی اونم یک دختر چشم و گوش بسته چه انتظاری دارین 😓آمدم از خونه پدری در برم ا ...

اخ چقد زود ازدواج کردی گلم 🫂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیفتی هست 24 ساعت شیفت 48ساعت خونه گاهی هم اداری 7 تا 2مطمئن پای کسی وسط نیست

ببین اون دوروزی که خونه است هروز برو دوش بگیر بادی اسپلش و مام هم بزن همیشه آماده باش

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

عزیزم یه مدت سمتش نرو اصلا به هیچ عنوان هم لباس زیر جلوش نپوش. شما انقدر به خودت رسیدی و لباس های تحریک کننده پوشیدی و سمتش رفتی واسش عادی شدین کاملا هم خودتون هم بدنتون پس باید بی محلی کنین و اصلا سمتش نرین تا خودش تشنه این بشه و دلتنگ بشه و بیاد سمتتون. در صورتی هم که حس کردین واقعا نیاز دارین که انجام بدین به هیچ وجهه سمت شوهرت نرو و سعی کن خودت نیاز خودتو برطرف کنی. اینم بگم شاید فشار روحی روانی زیادی روی همسرته که اینطوری شده. آدمی که خیانت بخواد بکنه براش فرقی نداره هم با زنش میخوابه هم با اون یکی معشوقش. پس صددرصد خیانت نمیکنه و ی فشار روحی ای روشه یا افسردگی گرفته یا دغدغه فکریش زیاد شده.

چقدر از خودت گفتی. یعنی شوهرت بدنش مو نداره و بوی عرق نمی گیره؟از این حماقت زن های متاهل همیشه حرصم ...

چه حماقتی عزیزم وقتی میگه بوی پیاز داغ و غذا میدی یا چرا بدنت عرق کرده بو عرق میدی دوست ندارم اینجوری باشی میگه زن باید بوی گل بده خب من اگه قرار باشه همیشه بوی گل بدم پس کی به نظافت و غذا خونه برسه؟؟

خودش نه براش مهم نیست بو عرق بده یا شیو نکنه میگه من مردم هرجور که باشم ایراد نداره چون من مردم 

چه حماقتی عزیزم وقتی میگه بوی پیاز داغ و غذا میدی یا چرا بدنت عرق کرده بو عرق میدی دوست ندارم اینجور ...

باید انقدر بهش بگی که تو هم زشتی و بوی بد میدی تا به ذهنش رسوخ کنه. ما زن ها از حقمون دفاع نمی کنیم‌

و البته زنی که پول نداره قدرتی هم نداره. نصف بیشتر مشکلات زن های این سایت حل میشد اگه درآمد خوبی داشتن. مرد ها از پشت خم میشن وقتی قوی باشی... با پول. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

چرا همون اول دقت نکردید.؟وقتی فقط میخوای شوهر کنی این مشکلات هست .شما باید با ی گرم ازدواج میکردی ن ...

اخه من 17 سالم بود چه میدونستم گرم و سرد چیه یه دختر چشم و گوش بسته بودم 

من مشکلم اینه از لمس شدن خیلی بدم میاد من سردم واون گرم کلی رابطمون به خاطر این مشکل خورده

یعنی دوست نداری شوهرت بغلت کنه ببوست نوازشت کنه حرفای قشنگ بزنه آماده کنه برای رابطه؟؟؟

درضمن نمیخوام اعتمادت نسبت به شوهرت خراب کنه ولی حواست بهش باشه

نه اصلا تو این فاز ها نیست فقط یا خوابه یا سرگرم گوشی روزهایی خونه هست اصلا بیرون نمیره حتی خرید خونه رو خودم انجام میدم سرکار هم جوریه بیرون نمیتونه بره

یعنی دوست نداری شوهرت بغلت کنه ببوست نوازشت کنه حرفای قشنگ بزنه آماده کنه برای رابطه؟؟؟

از بوس وبغل خیلی بدم میاد ودر کل مزاجم سرده ماهی یبار به زور

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

اخ چقد زود ازدواج کردی گلم 🫂

خیلی😢

تو سنی بودم که قدرت تشخیص نداشتم و همش از روی احساس و مثلا عاشقی بود عقل الان رو اون موقع نداشتم چشمم رو خیلی چیزا بستم فکرم این بود همینکه هم دیگه رو دوست داریم کافیه و خوشبخت میشم