2777
2789
عنوان

میگن جنازه که مال شما نباشه

336 بازدید | 8 پست

میگن: جنازه ک مال شما نباشه حلوا براتون شیرین میاد اگر دردی مال شما نباشه حرف زدن راجبش خیلی راحته پس حواست باشع کسی رو قضاوت نکن  دنیا دار مکافات است....!🌚✨💯🦋🪐🖤️ 

تو حق نداری کسی رو قضاوت کنی که کل زندگیش رو ندیدی،

روزای سختش رو حس نکردی و از نزدیک شاهد هیچیش نبودی.

تو فقط یه قسمت کوچیک از عمرشو تماشا کردی.

تو فقط دیدی چیکار کرده، ولی ندیدی بهش چی گذشته.

شاید این بهترین تصمیمی بوده که اون آدم گرفته، ولی قضاوت بدترین تصمیمیه که تو گرفتی...

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آی گل گفتی

🙏

ممنون ان شاالله که قضاوت نکنیم

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

بایدایستاده تشویقت کردواقعاحق گفتی

😘😘💚💙ان شاالله که کسی راقضاوت نکنیم

بله شدیدااا از قضاوت کردن کسی بدم میاد و حتی اگه کاریو یا چیزیو نپسندم و عقیدم نباشه حتییی زشت ترین کاردنیا باشه بازم حق قضاوت رو به خودم نمیدم مگه کی تو این دنیا بی گناهه یا ما کی هستیم که خوب و بد برا بقیه تعیین کنیم ...

در آخر هر کسی اختیار زندگیشو داره و از خدا میخوام هیچوقت به هیچکس از دره قضاوت نگاه نکنم و خدا نشم برا بقیه

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
بله شدیدااا از قضاوت کردن کسی بدم میاد و حتی اگه کاریو یا چیزیو نپسندم و عقیدم نباشه حتییی زشت ترین ...

👌

هرکسی گناه مرتکب شده و میشه ، حالا هرکسی یه مدلی. پس نبایدچون شبیه گناه مانیست قضاوت کنیم

و اینکه وحشتناک کارما داره ...

بله