2777
2789

بعد ۱۰سال زندگی مشترک این اولین باره ک‌ چنان سرد و بی روح و خنثی شدم ی روز از خواب بیدارشدم و این چنین شدم و مقصر اصلی خود خوووودشه....من سوختم بعد خاکسترشدم الان نمیدونم چیم؟؟؟؟

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیش یادم رفته ذهنم خاموسه

انقدر سخت نگیر همه مردا همینن به خاطر بچه ات سعی کن شاد باشی تو خونه باور کن پن فقط به خاطر بچه ام زنده ام 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

منم شوهرم از چشمم افتاده

برام خیلی عجیبه که یه زمانی چقدر عاشقش بودم و الان نسبت بهش اینقدر سردم...

دست خودمم نیستااا

هرکاریش به چشمم اذیت کننده میاد غذاخوردنش محبت کردناش درصورتی که قبلا همه کاراش به نظرم بامزه میومد...

بدمم نمیاد ازش حتی...بی حس شدم بهش

قبلا دوست داشتم سرکار نره خونه باشه

الان میگم کاش روزای تعطیلم بره

وقتی قهر میکردیم میگفتم کاش بیاد آشتی الان میگم کاش بره بخوابه سمتم نیاد دیگه ترس از دست دادنشو ندارم نگرانش نمیشم و...خیلی چیزای دیگه

☔️⛈️🌈
انقدر سخت نگیر همه مردا همینن به خاطر بچه ات سعی کن شاد باشی تو خونه باور کن پن فقط به خاطر بچه ام ز ...

منم فقط بخاطر بچه هام.خیلی اذیت روحی شدم خیلی عزیزم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد