2777
2789

سلام تاپیک های قبلی گفتم دیشب با شوهرم دعوام شد تو دعوا لیوان شکوندم و دستم خورد تو صورتش بعدش زد به کولی بازی و تهدید که الان به پدرت زنگ میزنم وسیله هاشو جمع کرد که بره. منه احمق هم هی دستشو گرفتم اصرار و التماس. کوتاه نیومد. صبح بیدار شدم هم پری ام هم سرماخورده شدید خواستم برم درمانگاه نزاشت و زنگ زدم پدرم بیاد دنبالم و دوباره تهدید که با بابات باید صحبت کنم منم بش گفتم نیاد. منم اومدم تو اتاق دراز کشیدم. با این حالم شام درست کردم بهش تعارف نکردم اونم نخورد. تورو خدا بگید چیکار کنم شوهرمو تا حالا انقد خشن و سنگ دل ندیده بودم . نمیزاره از خونه برم بیرون حتی کلید های ماشینو قایم کرده. تا حالا قهرمون انقد طول نکشیده بود بگید چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز دوران پری کار دست خانوما داده.هیچی بزار یکم بحال خودش باشه اشتباه کردی.دور و برش نرو خودش اروم میشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

فعلا صبر کن دم پرش نچرخ تا فروکش کن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

حتما ازت توقع این رفتار رو نداشته

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
تا کی آخه. هیچ وقت انقد قهرمون طول نکشیده بود

اشتباه کردی گلم دست رو همسرت بلند کردی تا این حد روتون بهم باز میکنین

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم