بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه بابا اصلا اجازه ندارن از کسی چیزی دریافت کنن محل کارخیال کردی استودیو عمو قناده؟ 😂
نمیدونم با نظامیا در ارتباط نبودم که!! ولی محل های دیگه میشه برد و دیدم که میبرن توی پیامم نوشتم :)
پس همینطوری برو پیشش
تو مانند رگههای نور که از میان درختان میتابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه میتوانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای کتابها🌿💫
حضوری دیت میرید؟ رفتی هرچی پوشیده بود، مثل پیشنهاد اون یکی کاربر، بگو بهت میاد و بحثو از همینجا باز کن
یاا اینکه میتونی سر یه چیزی بگی بلافاصله بعد از سرکارش بیاد پیشت جوری که فرصت نکنه لباس عوض کنه😂😭
تو مانند رگههای نور که از میان درختان میتابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه میتوانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای کتابها🌿💫
خب منم میگم این یه راه صمیمته دیگه. تو شروع کن بگو بهش میاد لباسش و دوست داری توی لباس فرم ببینیش