یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه میدونی دو طرفه است و رابطتون خیلی خشک و رسمی نیست مثلا بهش بگو امروز با این پیراهن سفیده خوشتیپ تر شدی بعد یه مکث کن بگو فکر کنم با لباس نظامیه خیلیییی تغییر کنی ببین چی میگه اگه خودش چیزی نگفت بگو میخوام ببینم توی اون لباس چه شکلی میشی
تو مانند رگههای نور که از میان درختان میتابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه میتوانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای کتابها🌿💫
اون آره گفته ولی من خودمو میگیرم! رابطه خشک و رسمیهولی اینی که گفتی رو میتونم بهش بگم بشرطی که تنها ...
خب هیچوقت نمیخواین یکم صمیمی بشین؟
تو مانند رگههای نور که از میان درختان میتابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه میتوانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای کتابها🌿💫