2777
2789
عنوان

چطور مجبورش کنم لباس فرم بپوشه

257 بازدید | 41 پست

من از یه نفر خوشم میاد که نظامیه 

رفت و آمد هم داریم

اما همیشه لباس شخصی میبینمش دلم میخواد ببینم با لباس نظامی چه شکلیه 

نمیدونم چجوری بهش بگم لباس نظامی بپوش؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌دونه بهش علاقه داری؟

خودشم گفته بهت علاقه داره؟

اگه میدونی دو طرفه است و رابطتون خیلی خشک و رسمی نیست مثلا بهش بگو امروز با این پیراهن سفیده خوشتیپ تر شدی بعد یه مکث کن بگو فکر کنم با لباس نظامیه خیلیییی تغییر کنی ببین چی میگه اگه خودش چیزی نگفت بگو می‌خوام ببینم توی اون لباس چه شکلی میشی

آخه برم بگم چی؟ کاری ندارم اونجا

ناهار ببر😂😭 یا کیک

نمیدونم میشه یا نه

بگو دوست داشتم بهتون سر بزنم

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

می‌دونه بهش علاقه داری؟خودشم گفته بهت علاقه داره؟اگه میدونی دو طرفه است و رابطتون خیلی خشک و رسمی نی ...

اون آره گفته ولی من خودمو میگیرم! 

رابطه خشک و رسمیه

ولی اینی که گفتی رو میتونم بهش بگم بشرطی که تنها باشیم با هم اما هیچوقت تنها نیستیم و میترسم کسی بشنوه

اون آره گفته ولی من خودمو میگیرم! رابطه خشک و رسمیهولی اینی که گفتی رو میتونم بهش بگم بشرطی که تنها ...

خب هیچوقت نمیخواین یکم صمیمی بشین؟

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

اون آره گفته ولی من خودمو میگیرم! رابطه خشک و رسمیهولی اینی که گفتی رو میتونم بهش بگم بشرطی که تنها ...

اره این دو تا راهکاری که دادم بنظرم جواب میده

یا همین

یا اینکه بری محل کارش