2777
2789
عنوان

از بس کوتاه اومدم همه سوارم میشن

164 بازدید | 16 پست

رفتم مانتو خریدم

لباسه یه آستینش رنگش رفته اونجا دقیق ندیدم 

بعد اومدم پسش بدم اول که ملا قبول نمیکرد کلی خرف زدم گف تعویض گفتم چیزی نمیپسندم همه مانتو ها بهم بلنده و...

پولشو بهم بده 

میگه بهم مالیات میخوره ۳یا۴ درصد 

تهش گفتم اوکی پول مالیاتو کم کن 

میگه ۴۰تومن کمتر قیمت مانتو ۶۵۰ بوده 😐😐

منم داد و بیداد کردم مانتو رو پرت کردم اومدم بیرون اعصابم خورد شد پی ام اس هم هستم کارامم پیش نمیره اینم شده قوز بالاقوز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مانتو رو پرت کردی ؟؟ میاوردی ی روز دیگه قشنگ میرفتی دعوا و کتک کاریحالا ۶۱۰ تومنو می‌گرفتی بهتر ...

چون اعصایم خورد شد 

واقعا مردم بیشعوری داریم 

هر جاهم میرم همینجوره سوارم میشن 🫤🫤🫤

بانک رفتم الان ۴ماهه میخواد یه وام بده 😔

کجا مظلومی که کسی سوارت شده؟داد و بیداد خودتم کردیخب مالیات کسر کردهمن چیز غیر منصافانه از فروشنده ن ...

عزیزم ۳درصد مالیات ۶۵۰ تومن میشه ۲۰هزار تومان نه ۴۰ تومن 

بحث پولش نیس بحث اینه یک ساعت حرف زدم و اعصابم خورد شد سرش آخرم هر چقدر میخواد کسر میکنه

عزیزم ۳درصد مالیات ۶۵۰ تومن میشه ۲۰هزار تومان نه ۴۰ تومن بحث پولش نیس بحث اینه یک ساعت حرف زدم و اعص ...

20 تومن و 40 تومن پولی نیست که خودت و اعصابت بهم بریزی

پول بیشتری بود مثلا 100 تومن خق داشتی

نمیگم از حقت دفاع نکنی گاهی وقتها باید کوتاه آمد

چون اعصایم خورد شد واقعا مردم بیشعوری داریم هر جاهم میرم همینجوره سوارم میشن 🫤🫤🫤بانک رفتم الان ۴م ...

مردم بیشعوری نداریم بعضیا خودشون منفعت طلب و بیشعور هستند نه همه 

شما باید می‌زدی تو دهنش حقتو می‌گرفتی نه اینکه بزاری سوارت بشن

ناراحت نشو اما عیب از خودت ک محکم واینمیستی بقیه ازت سواری میگیرن