2777
2789

دوستان من اومدم شیراز و اینجا تا الان دو ماه زندگی کردم و ی جورایی نظرات بعضیا برام کمک کننده بود و تونست دید درستی بهم بده وگرنه تا الان خیلی حسرت اون چیزایی ک از دست میدادم میخوردم بزرگترین کمکی ک بهم شد این بود ی ذره  پس اندازی ک داشتم دست نزنم و همون دلاری نگه دارم 

و الان بعد دوماه باز ی تصمیم دیگه گرفتم 

نفهمیدم چیشد

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمیدم چیشد

خلاصه بگم من چند وقت پیش قرار بود برم زندگی داخل شهر و مهاجرت کنم توی شهر و بعد ی مسافرت چند روزه رفتم و. اخرش اومدم شهر و الان. دو ماه میگذره ک شهر هستم و قرار شد با پول پس اندازم ی اپارتمان نقلی اجاره کنم ولی خب هم نظرات اینجا و هم اون. چند روزی ک اونجا بودم و شانسم خورد همون چند روزی ک اونجا بودم همونجارو بدون پول پیش و با اجاره ماهیانه لگیرم ک هم موقعیت مکانیش عالی بود هم اون سرایدار اونجا ک ی زن و شوهر با ی بچه بودن و منم این وسط ی ریال پس اندازم دست نزدم

و با موتور گرفتم و شروع کردم ب کار ک از پس اجاره و خرج زندگیم ب راحتی بر اومدم و این وسط تجربه شهرم کسب کردم وواسه خودم برنامه مشخصی داشتم و اولین بار میرفتم باشگاه و دوچرخه هم گرفنم و باهاش میرفتم دوچرخه سواری و بیشتر وقتم میزاشتم برای خوندن زبان انگلیسی ک بتونم ارمون پی تی ای بدم و بعد این مدت زندگی ک برام گذست واقعا خوب بود و ازین تصمیم خوشحالم و دید درستی بهم داد

خلاصه بگم من چند وقت پیش قرار بود برم زندگی داخل شهر و مهاجرت کنم توی شهر و بعد ی مسافرت چند روزه رف ...

جالب بود 

چه پشتکاری

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸