2777
2789

راهنمایی کنید

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مطمئنی که صدای تی وی وصله فایلت مشکل پخش داره خصوصا اگر از تلگرام دانلود کرده باشی

صدای تی وی وصله آهنگه توی فلش و پخش میکنه فیلم فقط صدا نداره 

اره از تلگرام دانلود میکنم خب باید چیکار کنم؟

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

صدای تی وی وصله آهنگه توی فلش و پخش میکنه فیلم فقط صدا نداره اره از تلگرام دانلود میکنم خب باید چیکا ...

جدیدا تلگرام اینطوری شده اکثرا کانالها هم اعلام کردند که باگه و مشکل فرمت دارند بعضی فایل ها مشکل ذخیره شدن دارند بعضیا هم مشکل پخش دارند کار خاصی نمیشه کرد

بعضی کانال ها فایل مخصوص پخش توی تی وی میگذارند اگر کانالت داره دانلودش کن اگر نداره نگاه کن ببین سیستم اندروید تی وی بروزه یا نه شاید تاثیر داشت 

جدیدا تلگرام اینطوری شده اکثرا کانالها هم اعلام کردند که باگه و مشکل فرمت دارند بعضی فایل ها مشکل ذخ ...

چجوری باید ببینم بروزه تی وی؟ اگ نبود چیکار باید کنم؟ چجوری بروز کنم

چجوری باید ببینم بروزه تی وی؟ اگ نبود چیکار باید کنم؟ چجوری بروز کنم

قسمت تنظیمات تی وی روی سیستم کلیک کن معلوم میشه بروزه یا نه قبلشم باید به اینترنت وصل شی نت گوشیت رو هات اسپات کن روی تی وی 

اگرم وای‌فای داری رمز وای‌فای رو توی تی وی وارد کن