2777
2789

سرای حمام چال و پاساژ قائم ب هم نزدیکن؟

سرای امیرکبیر  و گاندی چقد با اینا فاصله داره ؟

پارچه میخوام بگیرم 

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

سرای امیر کبیر و حمام چال هردو یک منطقه بازار تهران هستن 

جردن منطقه ۳ و پاساژ قایم تجریش منطقه یک ... مسیر بینشون پر ترافیکه

جردن برای پارچه کسی نمیره ولی واقعا.

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

سرای امیر کبیر و حمام چال هردو یک منطقه بازار تهران هستن جردن منطقه ۳ و پاساژ قایم تجریش منطقه یک .. ...

پارچه قیمت عمده میخواستم برای تولید مانتو ولی متری 

جوری ک تحقیق کردم و دیدم قائم مناسبه ولی جای دیگه ام میخواستم برم قیمت مقایسه کنم میخواستم ببینم کدوما ب هم نزدیکن

ینی الان قائم و حمام چال نزدیکن ب هم ؟

من شمالی ام وارد نیستم مرسی ازت ک گفتی 😁❤️

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازار تهران منطقه ۱۲ هست مرکز شهر مترو پانزده خرداد که توش حمام چال و سرای امیر کبیره 

جردنو بیخیال شو

تجریش پاساژ قایم منطقه یک هست شمال شهره ولی از طریق مترو راحت میتونی از بازار بری پاساژ قایم تجریش 

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

بازار تهران منطقه ۱۲ هست مرکز شهر مترو پانزده خرداد که توش حمام چال و سرای امیر کبیره جردنو بیخیال ش ...

اهاا باشه عزیزم دستت طلا ❤️