2777
2789
عنوان

میشه بیاین 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چون دومین بار بود اومده بودن اولین بار رفتیم بیرون واس اولین بار دستپختمو خوردن 

عزيزم ازت انتظار همچين دست پخت خوبي رو نداشتن به خاطر همون شكه شده بودن و زياد گفتن كار خودت نيست

وگرنه خودشونن ميدونن كار خودت بوده

دنيا دو روزه   

حق داري ولي بيخيال شو ، به قول روباه شازده كوچولو شوخي همونه كه ادما حرف دلشونو باهاش ميزنن، زياده روي تو شوخي خوب نيست  

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

ن اصلا .اخ اولین بار دست پختمو خوردن

دفعه بعد مثل بعضي رستورانا بگو از مراحل تهيه غذا هم بازديد ميزارم براتون

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

هر شوخی ۲۵ درصدش جدیه

واقعا😂😂😂😂من این شوهر خاله هام خیلی شوخی میکنن ی چیز ون بار میگن اخ کلا سفره و غذا و دسر خیلی خوب بود تعریفام از گفته ی های اونا میگما فک نکنین تعریف میکنم ازخودم .اخ خاله هام سفره هاشون معمولیه .ازم میپرسیدن مثلا فلان چیزو چجوری درست کردی 

من اوايل كلا اشپزي مجلسي بلد نبودم مقداري تر زدم اولين مهموني ولي كسي چيزي نگفت دفعه بعد داداشمگفت افرين خيلي بيشرفت كردي به عمق فاجعه پي بردم

همسرم میگ مهم منم ک میدونم کار خودته  خودشو تحویل میگیره😂😂😂😂

خودشو مهم ميدونه خخخ

وقتی بعدها ببینن غذاهات خوشمزه است متوجه میشن

اره اخ دیر ب دیر میان خونمون .ی بار دوسال پیش ماه رمضون بود همه ی خاله هام اومدن خونمون چون جا نبود فقط افطار خونه خوردیم ک سوپ و نون و بقیه ی چیزا واس افطارو بعد شام رفتیم پارک کباب .سوپمم حسابی تعریف میکردن .ولی خو سوپ ک چیزی نیس .تا امشب ک اومدن شام کلا خونه بودیم

من پنج تا خاله دارم همه با هم  میان همیشه انقد بدم میاد‌ خونمون اصلا جا نمیشه من امشب فقط پنج دقیقه نشستم بخدا شامم سرپا رو اوپن خوردنم واس اینکه جا نبود 😂😂😂یکی از خاله هام قبلا خونش کوچیک بود میگفت خونمون جا نداره جدا جدا بیان .واقعا خیلی سخته مهمون زیاد وقتی کمه ادم خودشم از مهمونی لذت میبره واقعا