2777
2789
عنوان

من از همینجا میگم روانشناسی که

96 بازدید | 9 پست

میگه به بچه نباید گفت این بده یا اینکار خطر داره 

یا اینکار خوب نی ،یا نشکون ،این ضرر داره نخور 

کلا گفته به بچه نه نباید گفت رو 

از همین جا یه سیلی گنده میکوبم تو دهنش ،نوش جونش 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

به بچه زیر چهارسال گفتن این چیزا فایده نداره 

خودت باید چیزای بد و خطرناک رو ازش دور کنی 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید گفت ولی درست نه با دعوا مثلا یه چیز بده براش دلیلش رو به زبون خودش براش بگی

بادمه خواهرم یه چیزی براش ضرر داشت بهش میگفتیم اینو بخوری بره توی شکمت با پلیسای معدت دعوا میکنه دل درد میگیری اونم نمیخورد

خواهر عزیز جان شوهرت لایک نکن دیگه اه

به بچه زیر چهارسال گفتن این چیزا فایده نداره خودت باید چیزای بد و خطرناک رو ازش دور کنی

نه عزیز اینطور نی ،من به خواهرزادم آروم میگم این بده میگه باشه لاله ،ولی خواهرم همینم نمیگه ،پارچ آب رو خالی میکنه رو فرش نو ،نخ دندون برامون نذاشته تا میبینه همه رو درمیاره ،هرجایی هم قایم میکنیم میگرده پیدا میکنه ،موافقتون نیستم.

باید گفت ولی درست نه با دعوا مثلا یه چیز بده براش دلیلش رو به زبون خودش براش بگیبادمه خواهرم یه چیزی ...

من حتی خواهرزادمو نمیترسونم ،آروم بهش میگم این خطر داره میگه باشه لاله ( خاله)

ولی خواهرمو میبینه جیغ میکشه چون میدونه اون کلا نه نمیگه 

من حتی خواهرزادمو نمیترسونم ،آروم بهش میگم این خطر داره میگه باشه لاله ( خاله)ولی خواهرمو میبینه جیغ ...

خب این ترسوندن نیست داریم دلیلش رو میگیم اینکار رو نکنه

مامانش خیلی لوسش کرده احتمالا ماهم داشتیم خونه خودشون اروم بودن خونه فامیل تخلیه روانی میکردن خودشونو

خب این ترسوندن نیست داریم دلیلش رو میگیم اینکار رو نکنهمامانش خیلی لوسش کرده احتمالا ماهم داشتیم خون ...

کار درستی کردین والا من از خواهرم میترسم ،تا میگم نه ،دادوبیداد به پا میکنه عزیز ،داستان شده بزرگ کردن بچه براش ،چون وسواس فکری بدی داره

کار درستی کردین والا من از خواهرم میترسم ،تا میگم نه ،دادوبیداد به پا میکنه عزیز ،داستان شده بزرگ کر ...

اروم باهاش صحبت کن مثلا اذیت میشید با اربیت بچش یا از روانشناسی کسی کمک بگیرید

اروم باهاش صحبت کن مثلا اذیت میشید با اربیت بچش یا از روانشناسی کسی کمک بگیرید

کاش بره روانشناس ،داره مارو هم دیوانه میکنه ،دوساله باهاش قهرم سر بی ادبیش