2777
2789
عنوان

دخترم بشدت بغلی شده

212 بازدید | 18 پست

یکسالو نیمه س،قبل عید سرماخورده بود،بی قرار بود بغلم میومد همش ،الانم خوبشده ولی ول کن نیس،یا بغل باشه یا فقط شیر میخوره،دیگه پادرد گرفتم🤕

فقط میزنه زیر گریع 

عین خواهرزاده ی من البته اون ۲سالشه ..اصلا تو خیابون راه نمیره فقط بغل

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ بده من بغلش کنم خب🥲

ولی جدای این‌ها... بچهٔ بغلی رو کم کم باید عادتش داد.

اول با تاخیر بغلش کن

بعد از یک مدت که گریه میکنه سعی کن با صدات توجهش رو جلب کنی و گریه‌اش رو آروم کنی

کم کم عادت میکنه داداش خودم هم بغلی بود 

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

از شیر بگیرش دیگه 

یکم وسیله سرگرمی بزاری براش میره سراغ اونا فضولی دیگه بغل نمیخواد البته اگه راه افتاده باشه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

منم مثل ی نوزاد دائما تو بغل مامانمم😂✨️

با اسباب بازی سرشو گرم کن

دین من=انسانیت🤍✨️همیشه سعی کردم با وجدان خودم جلو برم🤍✨️از نسل کوروش و یوتاب و آرتمیس و آریوبرزن و...🙂🤍✨️❤️🤍💚🦁با افتخار لرم✨️🤍<اگ با نظرم مخالفی خواهش میکنم مخالفتت رو با دعوا کردن اعلام نکن>

آخ بده من بغلش کنم خب🥲ولی جدای این‌ها... بچهٔ بغلی رو کم کم باید عادتش داد.اول با تاخیر بغلش کنبعد ...

یجوری گریه میکنه یکی ندونه فک میکنه چه بلایی سرش اومده🤕

این تو خونه داره منو خسته میکنهبیرون میگه بزارید برم

ن برا اون تو خونه یکم بهتره تو خیابون شدید تنبله...دختر خودمم خیییییییلی بغلی بود من دعواش میکردم ولی الان افسوس میخورم عذاب وجدان دارم..توم تحمل کن چون میگذره میشه خاطر برات..پس بزار ی خاطره ی شیرین باشه ن مثل من تلخ و ناراحت کننده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

کم کم بغلو زمانشو کم کن زود بذارش زمین و با تاخیر بغلش کن هربار

بشین بغلش کن

راه نبر

بگو مامانی کمرم درد میگیره پام دردمیگیره خودش دیگه ول میکنه

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
ن برا اون تو خونه سکم بهتره تو خیابون شدید تنباه...دختر خودمم خیییییییلی بغلی بود من دعواش میکردم ول ...

دیروز از ۱۳بدر برمیگشتیم

نگاه ساعت کردم ۴۵ دیقه مدام شیر خورد🤕یعنی من جدا میکردم فقط جیغ میزد