2777
2789
عنوان

بیاین خیلی عصبانیم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1624 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا اینا هیچوقت دهنشون بسته نمیشه همیشه باید فک بزنن اعصاب خودتو سر همچین کسای خورد نکن عزیزم..

منم واسه عروسیم خدایی همه تعریف میکردن میگفتن خیلی خوب شده بودی و فلان اما هنوز که هنوزه هروقت بحث عروسی میشه میگه شب عروسست اصلا خوب نشده بودی و ...منم فقط میگم همین که شوهرم خوشش اومده بودو دوست داشت برام کافیه

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم

آفرین بهت ک جلوی زبونت و گرفتی 

آفرین

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.

اخی ...ببین خانواده شوهر جون تو جونشون کنی اخرش باید ی چیزی به عروس بگن اینم حالا دیده ازت داره تعریف میکنه گفته بذار بگم زشته یوقت پرو نشه....والا.منم یجا رفته بودیم مهمونی بعد یکی از اقوام شوشو گف ماشالا عروستون همه چی تموم و نازه به مادرشوهرم بعد مادرشوشو زارت گف نه همچینم ناز نیس الکی نگو پرو میشه....منم دیگه تو افق بودم ازین همه حسادت...

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...

طرز صحبت كردن خواهر همسرتون صحيح نبوده ولي شما اگه از نظر خودتون زيباتر شديد بعد از رنگ گذاشتن روي مو و ابروتون به حرف اطرافيان توجه نكنيد و خودتون لذت ببريد از تغييري كه كرديد، مطمئناً همه ي انسان ها سليقه اي مشابه ندارن و چيزي كه از نظر من زيباست شايد در نظر شما نازيبا باشه.

شاید واقعا بنظر اون زشت شده بودی سلیقه ها متفاوته... خواهر شوهرت مشکل بزرگش اینه که هر چی به ذهنش ...

خب بنظرت اگه زشت هم شده باشه باید رک بگه؟ وای بخدا سرمو ببرن نمیتونم زبونم نمیچرخه به یکی بگم زشت شدی خیلی خودمو بکشم نظرمو بخاد میگم اونروزی با اون تیپ و قیافه خوشگلتر بودی.مهم ادبه که بضیا ندارن اصلنم ربط ب سن نداره ها.

"رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک السمیع الدعا رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین"
البته نمیدونم رنگ پوستت چه رنگیه ولی با مو وابروی روشن باید خیلی ارایش کرد چون صورت بی روح میشه مخصو ...

روشن روشن نیست که بی روح بشم ...

ولی چون موهام تیره بوده این یکم خیلی کم روشن نظر میاد ....

ولی خوب همه تعریف کردن... هیچکی نگفت زشت شدی مخصوصا خانم صابخونه اگه زشت شده بودم بدون اینکه از کسی بترسه سریع میگفت 

کلا خواهر شوهر همینه 

من تعریف از خود نباشه چهرم خوبه همیشه هم آرایش میکنم چون همسرم دوست داره البته در حد معقول و مختصر 

خواهر شوهرم هیچوقت آرایش نمیکنه و اهلش نیست و سنشم از من سیزده سال بیشتره

همیشه رک تو روم میگه زنه تو اتوبوس یا دختره تو خیابون انقد مالیده بووووود گفتم خاک تو سرت اگه راس میگی برو صورتتو بشور بیا ببینم میشه تو صورتت نیگا کرد 

یه بار نه چند بار گفته 

خدایا شکرت
اخی ...ببین خانواده شوهر جون تو جونشون کنی اخرش باید ی چیزی به عروس بگن اینم حالا دیده ازت داره تعری ...

جای اینکه بگن خدا رو شکر یه زن خوشگل و خانم نصیب پسرمون شده. چرا این مدلی‌ان آخه